IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pierce si Tatuaje, ..de toate felurile :)
Cindy
post May 16 2008, 06:45 PM
Post #181

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte tare Chinte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum ti-a venit ideea?
Chiar nu ma gandeam pana acum la zana ca tatuaj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by sweet_girl: May 16 2008, 06:46 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 16 2008, 07:31 PM
Post #182

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

acum vreo 2 ani am vazut o tipa care avea tatuat un fluturas pe sold si mi s-a pus pata ca vreau si eu. ideea cu zana nu mai stiu de unde mi-a venit, insa soarele cu dinti mi se pare mie ca ma reprezinta. as fi bagat eu un scorpion, dar, oricat de obsedata si mandra as fi de zodia mea, mi se pare cam banal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
aby
post May 18 2008, 11:12 AM
Post #183

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: cluj
Member No.: 1,774

hmm..ma gandeam la tatuajele temporare ce stiti despre ele?sincer m-ar tenta unul,pentru ca sigur nu vreau unul permanent pentru toata viata si mai ales pe mana.Am auzit ca se face la suprafata pielii si tine cateva luni.

+Quote Post
numarul17
post Jul 13 2008, 04:11 PM
Post #184

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,240

Hello sunt redactor la o revista glossy si momentan ma ocup cu redactarea unui articol despre tatuaje. Ca sa il definitifez as avea insa nevoie de niste poze cu persoane reale si cu tatuajele lor, dar si de niste explicatii privind motivele care v-au determinat sa va faceti un tatuaj si simbolul lui. Daca sunteti interesate pls let me know: id de mess .

This post has been edited by Fanny: Jul 13 2008, 04:12 PM
Reason for edit: In cadrul elady, discutiile se poarta pe forum

+Quote Post
Fanny
post Jul 13 2008, 04:14 PM
Post #185

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Discutiile se poarta pe forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 13 2008, 04:19 PM
Post #186

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Hello, sint adminul elady si te invit sa studiezi regulamentul!

+Quote Post
aby
post Jul 13 2008, 04:21 PM
Post #187

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: cluj
Member No.: 1,774

Am gasit pe un site niste pierceuri dragute si ma gandeam sa vi le arat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cel mai mult imi place C-ul din prima poza si D-ul din a doua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/3304.jpg)

(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/3334.jpg)

(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/7954.jpg)

(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/1581.jpg)

+Quote Post
oana26
post Sep 4 2008, 05:27 PM
Post #188

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,641

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) De 2 zile mi-am bagat un pierce in buric, la un salon specializat in domeniu...in caz de infectie, cu ce ar trebui sa tratez? multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 4 2008, 05:30 PM
Post #189

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Si ce legatura are buricul si cerceii cu "dragostea" asta subita pentru elady?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Raspuns: cu unguent pe baza de antibiotic, ca orice infectie.

+Quote Post
Bia
post Sep 5 2008, 03:25 PM
Post #190

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pun aici cateva sfaturi de dupa piercing:

Inainte de a-l pune asigura-te ca este din otel chirurgical sau titan si ca ti-l pune un profesionist. Argintul si aurul sunt complet interzise in primul an de la inserare.

Curata de 2 ori pe zi locul cu apa si sapun antibacterian (sau sapun pentru bebelusi, e mai recomandat). SE sterge bine zona, inclusiv inauntrul buricului cu niste servetele moi curate.

Se dizolva sare intr-un pahar cu apa plata si se pune pe rana solutia salina in modul urmator: 1) umplii paharul pe jumatate, pui o lingurita-doua de sare iodata, amesteci. 2) te apleci u pic peste pahar, il lipesti de buric un pic mai tare pentru ca apa sa nu curga, apoi indrepti corpul astfel incat cercelul si rana sa fie complet in apa. Stai asa 5 minute. Sarea ajuta la videcare. Se executa in primele 2 saptamani de la punerea piercingului.

Se evita baile in piscine, mare, stranduri, etc. Risc mare de infectie.

Ca si unguent, se da de 2-3 ori pe zi, in primele 2 saptamani de la punerea piercingului, Baneocin crema, pudra usuca prea tare zona. Eu m-am inteles mai bine cu Bepanten. Baneocinul imi crea o usoara alergie.

Nu trage de cercel, nu rupe cojile formate, nu schimba deloc bijuteria in primul an de la inserare.

Cei ce le pun spun ca durata de videcare este 6-12 luni. In general cele 6 luni nu sunt suficiente asa ca aveti grija cu igiena din zona respectiva. Nu e de glumit si trebuie pastrata pe toata durata purtarii bijuteriei. Aici ma refer la: apa, sapun, spalat si exterior si interiorul buricului, uscat. Apa umeda lasata in zona dezvolta bacterii ce duc la infectii deseori.

+Quote Post

25 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 06:59 PM