![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte tare Chinte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cum ti-a venit ideea?
Chiar nu ma gandeam pana acum la zana ca tatuaj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 16 2008, 06:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
acum vreo 2 ani am vazut o tipa care avea tatuat un fluturas pe sold si mi s-a pus pata ca vreau si eu. ideea cu zana nu mai stiu de unde mi-a venit, insa soarele cu dinti mi se pare mie ca ma reprezinta. as fi bagat eu un scorpion, dar, oricat de obsedata si mandra as fi de zodia mea, mi se pare cam banal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
hmm..ma gandeam la tatuajele temporare ce stiti despre ele?sincer m-ar tenta unul,pentru ca sigur nu vreau unul permanent pentru toata viata si mai ales pe mana.Am auzit ca se face la suprafata pielii si tine cateva luni.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 13-July 08 Member No.: 4,240 ![]() |
Hello sunt redactor la o revista glossy si momentan ma ocup cu redactarea unui articol despre tatuaje. Ca sa il definitifez as avea insa nevoie de niste poze cu persoane reale si cu tatuajele lor, dar si de niste explicatii privind motivele care v-au determinat sa va faceti un tatuaj si simbolul lui. Daca sunteti interesate pls let me know: id de mess .
This post has been edited by Fanny: Jul 13 2008, 04:12 PM
Reason for edit: In cadrul elady, discutiile se poarta pe forum
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Discutiile se poarta pe forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hello, sint adminul elady si te invit sa studiezi regulamentul!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
Am gasit pe un site niste pierceuri dragute si ma gandeam sa vi le arat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cel mai mult imi place C-ul din prima poza si D-ul din a doua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/3304.jpg) (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/3334.jpg) (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/7954.jpg) (IMG:http://i351.photobucket.com/albums/q477/aby18_album/1581.jpg) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-September 08 Member No.: 4,641 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) De 2 zile mi-am bagat un pierce in buric, la un salon specializat in domeniu...in caz de infectie, cu ce ar trebui sa tratez? multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si ce legatura are buricul si cerceii cu "dragostea" asta subita pentru elady?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Raspuns: cu unguent pe baza de antibiotic, ca orice infectie. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pun aici cateva sfaturi de dupa piercing:
Inainte de a-l pune asigura-te ca este din otel chirurgical sau titan si ca ti-l pune un profesionist. Argintul si aurul sunt complet interzise in primul an de la inserare. Curata de 2 ori pe zi locul cu apa si sapun antibacterian (sau sapun pentru bebelusi, e mai recomandat). SE sterge bine zona, inclusiv inauntrul buricului cu niste servetele moi curate. Se dizolva sare intr-un pahar cu apa plata si se pune pe rana solutia salina in modul urmator: 1) umplii paharul pe jumatate, pui o lingurita-doua de sare iodata, amesteci. 2) te apleci u pic peste pahar, il lipesti de buric un pic mai tare pentru ca apa sa nu curga, apoi indrepti corpul astfel incat cercelul si rana sa fie complet in apa. Stai asa 5 minute. Sarea ajuta la videcare. Se executa in primele 2 saptamani de la punerea piercingului. Se evita baile in piscine, mare, stranduri, etc. Risc mare de infectie. Ca si unguent, se da de 2-3 ori pe zi, in primele 2 saptamani de la punerea piercingului, Baneocin crema, pudra usuca prea tare zona. Eu m-am inteles mai bine cu Bepanten. Baneocinul imi crea o usoara alergie. Nu trage de cercel, nu rupe cojile formate, nu schimba deloc bijuteria in primul an de la inserare. Cei ce le pun spun ca durata de videcare este 6-12 luni. In general cele 6 luni nu sunt suficiente asa ca aveti grija cu igiena din zona respectiva. Nu e de glumit si trebuie pastrata pe toata durata purtarii bijuteriei. Aici ma refer la: apa, sapun, spalat si exterior si interiorul buricului, uscat. Apa umeda lasata in zona dezvolta bacterii ce duc la infectii deseori. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 06:59 PM |
|