IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Pierce si Tatuaje, ..de toate felurile :)
amailhik
post Feb 10 2009, 12:01 AM
Post #191

Musafir

Pink, vad ca te pricepi. Eu mi-am pus cercel in nas si tanti aia de la salon mi-a zis ca dupa 3-4 zile pot sa-l schimb pe ala din otel chirurgical. Au trecut deja 6 zile, dar mie nu mi se pare deloc vindecat. Dau in fiecare zi cu betadina si baneocin. Fata aia de la salon a zis sa nu dau cu baneocin ca o sa mi iasa cercelul si o sa-l pierd ca aluneca. Dar stiu eu ca-s patita cu cerceii. Am mai avut cercel in buric si-am tras o groaza cu infectia cu tot cu apa cu sare si baneocin...
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 12:36 AM
Post #192

Musafir

Eu am fost tare teribilista prin liceu. Eram intr-o seara putin pilita (hai sa recunosc, putin mai mult) intr-un bar si venise o gagica cu pierce in nas. Eu voiam de mai demult sa-mi pun, primisem un cercelus. si ce m-a apucat pe mine? M-am dus in baie, aveam o chestie ca un ac de la un creion mecanic, am bagat-o in ceva alcol si am trecut-o prin foc, si mi-am facut gaura in nas. S-a umflat primele 2 zile, dar foarte putin, apoi m-a mai durut putin inca vreo saptamana. In rest, n-am avut nici pe naiba. Si eu din fire nu sunt foarte rezistenta, mai ales cand vine vorba de chestii la nivelul pielii. Da, da, stiu, inconstienta bla bla. Acum realizez. La varsta aia mi se parea ca sunt cul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 10 2009, 02:22 AM
Post #193

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cam asa mi-am facut eu cele inca doua rinduri suplimentare de gauri in urechi. Insa acasa, cu ac de seringa de unica folosinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Uns cercei de aur cu antibiotic si in 2 zile a fost ok. Nici macar nu a supurat. Umflat putin si gata.

+Quote Post
Cindy
post Feb 10 2009, 03:41 PM
Post #194

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu primele gauri in ureche mi le-am facut cu un ac trecut prin foc si dat cu alcool. (IMG:style_emoticons/default/sweatdrop1.gif) Copil de 15 ani fara minte. Asa m-am chinuit pana a trecut de zgarciul ala. Apoi urmatoarea pereche la un magazin unde faceau gauri cu pistolul si vindeau bijuterii. Si apoi inca doua cu ac de seringa de unica folosinta. Toate in mai putin de un an. Acum aproape s-au astupat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 05:14 PM
Post #195

Musafir

Sweet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) join the club. Sa vezi cum m-am chinuit eu la nas, si cum doare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Dar nu era mare bai, eu eram deja "anesteziata" *hic* (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 10 2009, 05:21 PM
Post #196

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Jo, imi imaginez..(IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Dar acum il mai ai, ca parca nu il vazui?

+Quote Post
Jo
post Feb 10 2009, 05:22 PM
Post #197

Musafir

Nee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) L-am dat jos prin clasa a 12-a, dupa ce mi-a trecut teribilismul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mai am urma in schimb, care arata ca un punct negru imens (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 14 2009, 03:16 PM
Post #198

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetele, cand ma intorc din concediu am in plan un tatuaj. Nu stiu exact ce si cum, dar stiu sigur ca o sa il fac. Ori pe ceafa, ori pe umar, ori la baza coloanei. Ma mai gandesc ce model (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jul 14 2009, 03:21 PM
Post #199

V.I.P.

From: Sibiu
Member No.: 2,591

Si eu am planul asta cand implinesc 40 ani.
Ma tund cheala si-mi tatuez pe ceafa un cap de mort cu ceva viermi. Colorat! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

This post has been edited by Teocris: Jul 14 2009, 03:21 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 14 2009, 03:23 PM
Post #200

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Da de ce sa te tunzi, musai? Eu vreau tatuaj ca semn al libertatii de expresie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th September 2025 - 05:29 PM