![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Surprinzator, pierce-ul meu se comporta foarte bine. Nu m-a durut deloc cand l-am facut, acum arata ok, fara infectii, nimic. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Doar eu stiu cat am patimit cu gaurile din urechi. Deocamdata, singurul punct negativ este ca as vrea sa il schimb, dar incerc sa imi reprim dorinta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
De ce sa-l schimbi, te-ai si plictitist de el? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
E bine daca nu te doare. Bine, o usoara jena e normal sa existe (la atingere). Schimba-l daca tii mortis peste o luna dar nu o face tu, roaga-i pe cei de la salon.
Inca ceva, nu dormi pe burta in prima saptamana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bebe, surprinzator, dar da! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pink, bineinteles, putin ma doare cand ma aplec de la mijloc sau il ating accidental, insa latura mea masochista tolereaza foarte ok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apropo de mall, mi-a aratat Pink un site foarte interesant cu multe modele de pierce-uri, printre care l-am regasit si pe al meu, identic, material tot surgical steel. Valora 2,56 euro, adica 70ron in mall. Afacerea vietii! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mda.
|
|
|
![]()
|
|
Data viitoare imi comand si eu de pe site-ul ala! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar ce nesuferit unsuros Baneocin, mi-a murdarit toate bluzele in jurul zonei. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sau aplic eu prea mult? |
|
|
![]()
|
|
Aplici prea mult!
Ia-ti Baneocin pudra de luni. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Nu poti sa te pansezi cumva acolo? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu n-am dormit o noapte intreaga din cauza durerilor de la tatuaj (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nici nu-l atingeam si simteam fulgeraturi si o senzatie de curent electric ca in timpul 'facerii' lui. |
|
|
![]()
|
|
Nu are voie sa-l panseze pentru ca nu mai respira rana si se va vindeca greu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Am acasa Baneocin pudra, o sa incerc si cu asta. Mersi de sfat, consultant in piercing-uri! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De saptamana viitoare, trec si pe apa cu sare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th September 2025 - 08:35 PM |
|