![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 3-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,280 ![]() |
Eu mi-am pus pierce in limba acum vreo 5 luni. Nu a durut foarte tare si toata operatiunea a durat vreo 20 de secunde. Cand m-am desmeticit era pra tarziu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Probleme am avut cam o saptamana timp in care nu prea am putut sa mananc si eram peltica. Plus ca organismul nu era obisnuit si glandele salivare functionau la capacitate maxima (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Acum nici nu-l simt si nici nu se observa decat daca scot limba. So go for it ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
din cate stiu conteaza f mult d felul organismului ..dak esti sensibil nu este indicat sa ti faci..si p mne m ar tenta in limb...sau spranceana dar nu stiu cum o sa reactioneze organismul meu ..asa k deocamdata stau cuminte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hey aby (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bine ai venit la noi pe forum, speram sa te simti bine aici. As avea o rugaminte la tine. Stiu ca e "la moda" si "cool" sa scrii cu multe prescurtari si "k" -uri, dar limbajul asta e bine sa ramana doar pentru conversatii pe messenger. Pe un forum ai mai multe sanse sa primesti raspunsuri si sa te faci placuta daca scrii corect si inteligibil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Macar asa, cat de cat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mersi de intelegere. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 11-June 07 Member No.: 1,783 ![]() |
salut..am shi yo o intrebare..vreau sa'mi fak un pierce in buric...shi am auzit k nu e indicat sa tzi'l facy vara...deoarece nu potzi sta la soare..nu potzi merge la shtrand,etc.oare e asha rau??...chiar tre sa ashtept pan'la toamna pt asta??(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
salut..am shi yo o intrebare..vreau sa'mi fak un pierce in buric...shi am auzit k nu e indicat sa tzi'l facy vara...deoarece nu potzi sta la soare..nu potzi merge la shtrand,etc.oare e asha rau??...chiar tre sa ashtept pan'la toamna pt asta??(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( de ce scrii "facy"? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) .. adica mai inteleg 'k' in loc de 'ca' e mai scurt dar "y" in loc de "i"??? doar ca sa ne batem joc de lb romana?! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) scuze pt offtopic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) iar la intrebarea ta: da, si eu stiu ca nu e bine vara, la fel ca tatuajele |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
[quote name='angeldust' date='Jun 10 2007, 08:13 PM' post='100607']
Hey aby (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bine ai venit la noi pe forum, speram sa te simti bine aici. As avea o rugaminte la tine. Stiu ca e "la moda" si "cool" sa scrii cu multe prescurtari si "k" -uri, dar limbajul asta e bine sa ramana doar pentru conversatii pe messenger. Pe un forum ai mai multe sanse sa primesti raspunsuri si sa te faci placuta daca scrii corect si inteligibil (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Macar asa, cat de cat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) salut...incerc sa nu mai scriu cu prescurtari,dar eram obisnuita de pe mess. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Tocmai mi-am tatuat conturul la buze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sper sa arate ok dupa ce se dezumfla. Acum nu sunt tocmai incantata. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mi-a venit sa cred ce-am citit, ala. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Iti tin pumnii sa arate bine de tot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A fost dureros? |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Nici mie nu-mi vine sa cred ca am facut-o.
A fost suportabil. Iubitul meu nu e deloc happy de rezultat. Eu nici nu obisnuiam sa folosesc contur de buze si chiar daca am optat pentru o nuanta de roz, tot arata cam strident. Nu cred ca ma mai duc la urmatoarea sedinta, peste 3 saptamani. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E normal sa fii azi umflata si sa nu arate frumos.
Totusi eu n-am vazut un tatuaj dintr-asta care sa nu se cunoasca daca persoana nu-i fardata multisor. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Exista contur de buze bejuliu in multe nuante, alea nu se cunosc daca e la culoarea rujului. Cel mai bun pe care l-am avut eu, dintr-astea bejulii, e de la Estee Lauder, la care se schimba mina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 09:10 PM |
|