IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Obsesia Noului, sau limita afectiva
Dore
post May 14 2006, 07:17 AM
Post #1

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Ne plictisim cu succes de orice, in fiecare zi, mai ales de partenerul de viata.
Brusc, ti se pare ca nu este cea mai buna alegere, ca poti avea altceva - fie si numai fiindca este altceva.

Noul ne obsedeaza - ne trezim in unele dimineti gandind "vreau altceva" sau "vreau ceva nou". Se spune ca majoritatea femeilor sunt mai statornice decat majoritatea barbatilor. Le limiteaza aceast dezinteres pentru diversitate, este el o bariera impotriva dezamagirilor la bax? Dam vina pe celalalt adesea, crezand ca ceva ce a facut sau nu a facut ne adanceste blazarea si/sau plictiseala. Aviditatea pentru nou este uneori privita ca o limitare a inteligentei emotionale, se presupune ca nu evoluam emotional suficient decat dupa atingerea unui anumit nivel de diversitate parteneriala. Insa cand o femeie actioneaza conform acestui principiu, tertii spectatori filosofeaza ca Napoleon.

Esti femeie, nu-ti place sa fii aliniata la "opinia sezonului" si nici nu dai explicatii nimanui pentru preferintele proprii.

Cu toate astea, de ce vrei ceva nou pe cealalta perna?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Dore   Obsesia Noului   May 14 2006, 07:17 AM
angeldust  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th July 2025 - 12:03 AM