![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
In Retezat e tare frumos iara sunt multe lacuri e un loc de campare in Poiana Pelegii de acolo poti ajunge in cateva ore la Vf Peleaga 2509m altitudine te simti atat de aprope de cer. Am promis ca o sa mai mergem o data sa mai creasca fetita noastra. Lacul Bucura e frumos. Rezervatia naturala e superba si salbatica, natura se desfasoara in toata frumusetea ei, acolo sunt 3 lacuri. Cand am venit din Retezat parca eram in al 9-lea cer.
Am si mers mult pe jos vre-o 2 zile am mers o gramade de ore dar a meritat. Si Valea Cernei e f. frumoasa. This post has been edited by misssn7: Feb 26 2008, 10:05 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetele, stiti ceva interesant de vazut pe langa Bucuresti?
Parca as trage o fuga scurta pe undeva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah, ce aiurea am postat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Poate cineva sa mute postul asta unde ii e locul? Mii de scuze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by Philia: Feb 28 2008, 04:38 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Pe langa si in Buc. poti merge la Manastirea Cernica, poti vedea muzeele inclusiv cel al satului...
This post has been edited by catalina77: Mar 24 2008, 09:45 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Sau la Mogosoaia? Nu stiu, n-am fost dar zic si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....I-am auzit pe altii spunand ca vara e frumos.
Daca vrei in perioada asta ....e buna si o plimbarica in Herastrau - Gradina Japoneza cand infloresc ciresii. Cel mai bine e sa te duci, daca poti , in timpul saptamanii pentru ca in weekend nu ai loc sa arunci un ac acolo. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Sau la Mogosoaia? Nu stiu, n-am fost dar zic si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ....I-am auzit pe altii spunand ca vara e frumos. Daca vrei in perioada asta ....e buna si o plimbarica in Herastrau - Gradina Japoneza cand infloresc ciresii. Cel mai bine e sa te duci, daca poti , in timpul saptamanii pentru ca in weekend nu ai loc sa arunci un ac acolo. Gradina Japoneza m-a atras mereu...nu stiu de ce...e frumusel de facut poze pe acolo... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Spre rusinea mea , am descoperit-o abia anul trecut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Stai linistita,nici eu nu sunt mai departe (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pentru exemplificare: Ciresii din Herastrau-Gradina Japoneza
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/IMG_0883-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Pentru exemplificare: Ciresii din Herastrau-Gradina Japoneza (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/IMG_0883-1.jpg) Da,e foarte frumos! Multumim fanny! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Rasnov, Brasov, Delta Dunarii(Sulina) si Muntii Padis, nu neaparat in aceasta ordine
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:19 AM |
|