![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Titsule, nici gripa aviara nu poate fi eradicata cu un simplu vaccin... din nenoricire... si se mai transmite si pe cale aeriana... adica, na, cum s-o frinezi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Angelule, ii buba mare daca se declanseaza pandemie. Zbenga ne ia. La mama ta controlul a fost trimis de vreo "anonima de la un binevoitor" - a se citi concurenta- mie asa imi miroase... Cum de a aparut numai la noi? Ciudat...foarte ciudat... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar daca o au si altii si nu fac public lucrul asta si se imbolnavesc oameni... is buni de impuscat! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai na....pe mine nu m-ar mira...s-au musamalizat alte chestii mai grave, asa ca asta ar fi floare la ureche. Stii cum e "cata vreme iese banu...da-i incolo de oameni, oricum toti murim pana la urma." Cam asa gandesc unii, sa fii sigura!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, Angelule...
Stiti ce e cu adevarat trist? Ca acesti oameni au la rindul lor copii pe care ii cresc in acelasi cult al banului. Ce spuneti, copiii celor care fac asemenea lucruri de dragul banilor vor avea vreo remuscare cind vor ajunge adulti si vor continua linia parintilor, fara a se gindi la semenii lor? Am avut o "doza" de asemenea familie mediatizata la PrimaTV, la "Schimb de mame", cu o anumita doamna pentru care totul se rezuma doar la bani... Eu stau, ma uit, ma minunez si ma sperii in acelasi timp cind vad ceea ce se intimpla in jurulul nostru: setea altora de bani ne afecteaza pe toti intr-un fel sau altul. Departe de a fi o simpla presupunere, ceea ce se intimpla acum in tara este rezultatul acestui fapt: oamenii au ajuns isi sa iubeasca mai mult banii decit pe proprii lor semeni. Trist. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Interesant.
Poate vine cam tarziu. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Si eu sunt de aceeasi parere. L-am auzit si pe Florin Calinescu criticand toata isteria asta. Chiar cred ca suntem un fel de tap platitor al vaccinurilor pe care nu le mai cumpara nimeni.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 139 Joined: 19-April 06 From: Sharjah, UAE Member No.: 307 ![]() |
Si eu sunt de aceeasi parere. L-am auzit si pe Florin Calinescu criticand toata isteria asta. Chiar cred ca suntem un fel de tap platitor al vaccinurilor pe care nu le mai cumpara nimeni. Sau poate al politicilor agrare ale Uniunii Europenee si/sau altor tari (ie SUA) .... de ce sa produca RO carne de pui si sa nu importe din alte parti puii crescuti cu hormoni??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:02 PM |
|