![]() ![]() |
May 21 2006, 02:44 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Mai e unul si in Alexandria, daca ajungeti pe-acolo: Esprit, Versace, Everlast... Originale cu mici defecte (par egzamplu diferente de 3 mm fata de tiparul standard. )
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
| angeldust |
May 21 2006, 03:31 PM
|
|
Musafir |
Este si in Tm o fabrica de pantofi care face pentru export, marci cunoscute sau mai putin cunoscute. Si au un magazinas unde vand ceea ce presupun eu ca e marfa ce le-a fost refuzata, cum a zis Dia mai sus, cu defecte minore.Ei bine preturile nu sunt mici. Mi-am luat in iarna o perche de cizme cu 2 mil , ce-i drept f f faine si care la prima vedere nu pareau a avea nici un defect. Ei bine...dupa 2 purtari, fiind cizme din acelea fara fermoar, care se trag pe picior, le-a pleznit toata captuseala pe interior si pt ca au un calapod f ciudat nici nu le-am mai putut repara.
|
|
|
|
May 22 2006, 03:53 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 |
da, tin la aparente, stiu ca inseala dar probabil modul in care am crescut, adica felul cum sunt parintii, care deasemenea tin la aparente, m-a facut sa fiu la fel!!! nu mai depinde de mine, e greu sa te schimbi, risti sa devii frustrat..
dar conteaza, tinem cont de ele, judecam tot din jur dupa cum arata, nu dupa inteligenta sau altceva |
|
|
|
May 22 2006, 07:44 PM
|
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 |
Intradevar cand cunosti pe cineva prima impresie este facuta de felul cum arata. Dar sa spui ca judeci tot din jur (ca sa judeci, desi eu nu recomand asta, trebuie sa cunosti cat de cat) dupa cum arata este foarte superficial.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 28th October 2025 - 01:59 PM |
|
|