![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Curajul e arta de a fi singurul care stie ca esti speriat de moarte "- Harold Wilson
"Ieri am indraznit sa ma zbat. Azi indraznesc sa inving "- Bernadette Devlin ............................. “Impaca-te cu imperfectiunea Nu am intalnit inca un perfectionist absolut, a carui viata sa fie plina de pace. Nevoia de perfectiune si dorinta de liniste launtrica sunt doua notiuni care se bat cap in cap… In loc sa fim recunoscatori si multumiti cu ceea ce avem, ne concentram asupra a ceea ce nu merge si a dorintei noastre de a indrepta acest lucru. Fie ca se refera la noi insine sau la “imperfectiunile” altora, insusi actul de a ne concentra asupra imperfectiunii ne indeparteaza de la scopul nostru de a fi buni si amabili. Aceasta strategie nu inseamna nici pe departe ca trebuie sa incetezi de a da ce ai tu mai bun, ci ca trebuie sa renunti sa te concentrezi in mod exagerat asupra laturii negative a vietii.” “Am invatat lectia de baza: cand ai ceea ce doresti (linistea interioara), esti mai putin distras de necesitati, nevoi, dorinte si preocupari. Astfel iti este mai usor sa te concentrezi, sa-ti atingi telurile si sa mai daruiesti si altora” “Linistea sufleteasca se obtine intelegand si acceptand inevitabilele contradictii ale vietii - durerea si placerea, succesul si esecul, bucuria si tristetea, nasterea si moartea.” (Nu-ti bate capul cu maruntisurile…” _ Dr. Richard Carlson) ..................................... "Love doesn't ask why It speaks from the heart And never explains Don't you know that Love doesn't think twice It can come all at once Or whisper from a distance Don't ask me if this feeling's right or wrong It doesn't have to make much sense It just has to be this strong 'Cause when you're in my arms I understand We don't try to have a voice When our hearts make the choices There's no plan It's in our hands................ Now I can feel what you're afraid to say If you give your soul to me Will you give too much away We can't let this moment pass us by Can't question this chance Or expect any answers We can try But love doesn't ask you why (Love Doesn't Ask Why_Celine Dion) ................................................... Noi plecăm în jurul lumii în căutarea viselor noastre şi a idealurilor noastre. Deseori considerăm inaccesibil ce ne este la îndemînă. Cînd ne dăm seama de greşeală, avem senzaţia că ne-am irosit timpul, căutînd în depărtări ceea ce era lîngă noi... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score On and on, does anybody know what we are looking for... Another hero, another mindless crime Behind the curtain, in the pantomime Hold the line, does anybody want to take it anymore The show must go on, The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on. Whatever happens, I'll leave it all to chance Another heartache, another failed romance On and on, does anybody know what we are living for? I guess I'm learning, I must be warmer now I'll soon be turning, round the corner now Outside the dawn is breaking But inside in the dark I'm aching to be free The show must go on The show must go on Inside my heart is breaking My make-up may be flaking But my smile still stays on My soul is painted like the wings of butterflies Fairytales of yesterday will grow but never die I can fly - my friends The show must go on The show must go on I'll face it with a grin I'm never giving in On - with the show - I'll top the bill, I'll overkill I have to find the will to carry on On with the - On with the show - The show must go on... " ....................................................... "Non ho bisogno piů di niente Adesso che Mi illumini d´amore immenso fuori e dentro Credimi se puoi Credimi se vuoi Credimi e vedrai non finirŕ mai Ho desideri scritti in alto che volano Ogni pensiero č indipendente dal mio corpo Credimi se puoi credimi perché farei del male solo e ancora a me Qui grandi spazi e poi noi Cieli aperti che ormai Non si chiudono piů C´č bisogno di vivere da qui Vivimi senza paura Che sia una vita o che sia un´ora Non lasciare libero o disperso Questo mio spazio adesso aperto ti prego Vivimi senza vergogna Anche se hai tutto il mondo contro Lascia l´apparenza e prendi il senso E Ascolta quello che ho qui dentro Cosě diventi un grande quadro che dentro me Ricopre una parete bianca un po´ anche stanca Credimi se puoi Credimi perché Farei del male solo e ancora a me Qui tra le cose che ho Ho qualcosa di piů Che non ho avuto mai Hai bisogno di vivermi di piů Vivimi senza paura Che sia una vita o che sia un´ora Non lasciare libero o disperso Questo mio spazio adesso aperto, ti prego Vivimi senza vergogna Anche se hai tutto il mondo contro Lascia l´apparenza e prendi il senso E ascolta quello che ho qui dentro Hai aperto in me La fantasia Le attese i giorni di un´illimitata gioia Hai preso me Sei la regia Mi inquadri e poi mi sposti in base alla tua idea Vivimi senza paura Anche se hai tutto il mondo contro Lascia l´apparenza e prendi il senso E ascolta quello che ho qui dentro" ............................................................ "....Departe de noi , mult prea departe Departe de iubire e inima mea ... E-un cantec pe care , stiu bine , Nu-l vom putea canta !.......... ............................................................ Nota:…pasesc inainte orice-ar fi….azi am simtit soarele de pe cer in sufletul meu…poate nu indeajuns de linsistita dar…nu am sa astept sa aflu decizia timpului,voi continua sa simt clipa…… (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/cloud9.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
FABULA
Odata, o maimuta din neamul anecdotic, Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic, A zis: Atentiune! Sunt foarte afectata! Tot circula o vorba, deloc adevarata, Ca omul ar descinde din buna noastra rasa. Si-nsasi ideea-aceasta imi pare odioasa! Ati pomenit vreodata divorturi printre noi? Copii lasati pe drumuri, sau strigat de razboi? Cine-a vazut in hoarda la noi bolnavi mintali, Drogati, lacomi de carnuri sau homosexuali, Escroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie? In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie! Noi n-avem mafii crude in stirpea noastra-aleasa, Nici teroristi, nici dogme, nici luptele de clasa. Cat am batut eu jungla, scuzati, n-am observat in obstea maimuteasca vreun cocotier privat, Nici garduri si nici paznici, nici pui murind de foame Sau omorati in taina de asa zise mame. Nu veti vedea vreodata cat soarele si luna O minte de maimuta dospind in ea minciuna. Chiar dac-as fi silita de vreun laborator, N-as deveni turnator si nici informator. Si iata, inc-un lucru din lumea mea, frumos : La noi nu se intampla razboi religios, Nici sfinte inchizitii, nici libertati in lanturi Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri, Nici ordine mondiala, nici nationalism, Si nici vreo indoiala ce-aduce ateism E-adevarat ca omul a coborat la noi, Dar nu, fiti rezonabili, N-a coborat DIN noi! ............................................... Sunt momente în viaţa când simţi absenţa cuiva atât de tare încât ţi-ar plăcea să-l scoţi din vise şi să-l îmbraţişezi.Viseaza ceea ce doreşti să visezi; Pleacă acolo unde vrei să ajungi; Fii acolo unde vrei să fii.Pentru că ai o singura viaţă şi o singură oportunitate pentru a face toate lucrurile pe care vrei să le faci. Ca tu să ai… destulă fericire, pentru a fi bun,suficiente dovezi, pentru a fi puternic, suficientă durere, pentru a fi uman, suficientă speranta, pentru a fi fericit.Crezi în logo-ul ‘mai mult’. Daca te dăruieşti, dăruieşte-te unei alte persoane.Persoanele cele mai fericite nu au ceea ce este mai bun din tot; doar profită la maxim de ceea ce stă în drumul lor.Fericirea aşteaptă... pe cei ce plâng... pe cei ce suferă... pe cei ce caută...pe cei ce încearcă... Pentru că numai aceste persoane pot aprecia acele întamplări care au lăsat un semn în viaţa lor. Dragostea se naşte cu un surâs,creşte cu un sărut,şi se termina cu o lacrimă.Viitorul frumos se poate atinge atunci când nu se dă importanţa trecutului. .................................................. "Iubite frate al meu, nu-ti cer decat increderea. Da-mi-o si vom iesi impreuna din acest loc al umbrelor. Nu te pot scuti de infruntarea cu fricile tale, dar te pot tine de mana pana cand o faci." (Paul Ferini) ............................................... nota: ... macar o privire...va fi... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Nu refuza niciodata placerea doar pentru ca iti este frica de ceea ce ar putea spune ceilalti despre tine"
(Belle de Jour....cu imprumut de la Silvia) ............................. De ce ai facut Doamne, tristetea? Ce stare e asta? Unde merge gandul nostru, spre care rai, sa ne aduca vise goale. Tristi, nu santem nici in cer nici pe pamant, suntem trecatorii nouri. De unde ne vine tristetea? Din ce parte a trupului sau din ce parte a gandului. Sau din ce urechi ne zboara spre minte, ca o muzica. Unde ai ascuns covata in care ai framantat Doamne tristetea, inainte de a o pune in aluatul lutos al nostru. Cata tristete ai lasat Doamne sa cada, mai multa decat ploaia si zapada la un loc. Parca lumina soarelui asa ai parfumat-o. Sa ne faca sa ne trezim din fericire si din suparare, la fel. Cate zile ne lasi, Doamne, sa nu fim tristi. Parca cu un bici stai sa lovesti peste patul in care ne astamparam in uitare trupurile. Adancimea cerurilor tristete. Si gustul vinului iar. In tristete ai ascuns, Doamne, mestesugul nostru. Pe munte daca alergam sa cadem in prapastii, nu ne lasi sa scapam de gandul tristetii. Ne lasi sa fim regi asa, schiopi si orbi pentru noi insine. Piatra si zidurile sunt mai fericite, Doamne. Le-ai dat maretie fara sa le ceri la schimb. Noua pietre ne ceri sa fim si sa ne unduim ca trestiile. Si in toate sa vedem ca e tristete. Azi ne rugam pentru ieri, ca ne-ai ascultat, si maine ne vom ruga pentru azi. Sa nu cutezam spre maine. Noua ne spui asta, pentru a noastra regeasca tristete. Sa aratam lumii ca suntem mai presus, dar sa nu fim. Pe un munte mare ma duc Doamne, sa vad pana la izvor. Acolo sa ma vindec de a regilor fara leac tristete. Sa ma intorc si asa cum sunt, sa ma bucur. (Tristete regala_Cornel Marginean) .................................................. nota:...ar fi prea multe de spus... |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
radical din suspin
există cineva care pentru mine ar fi scris acatiste cu lama pe trupurile delfinilor . nu mai contează ne-am despărţit degeaba mi-am dat drumul flori de cireş pavându-ţi drumurile înnodate în pântecul alteia . acum meditez linsă de valuri ocnaşe m-aş dori bătută-n cruce pe tine ori înflorită pasăre spin pe fruntea ta transpirată, fluturând o aripă în chip de radical din suspin ........................................... (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/lacrimi.jpg) ............................................ “Ca să te joci de–a dragostea trebuie să dovedeşti că ai inimă”. (J. Cocteau) ............................................ Oare omul, prin natura sa, poate realiza “puterea creativa” a sinceritatii”? Sau, la polul opus, “puterea distructiva” a minciunii? Oare ne putem da seama ca prin sinceritate se poate schimba pana si cursul lumii?? Ca dupa inlaturarea minciunii, taine mari si grele asteapta la rand, schimband intr-un mod cu totul neasteptat cursul (care pana atunci ni se parea firesc) al lucrurilor? Oare constientizam complicatiile ce apar prin coborarea in infernul minciunii, prin surdinizarea sau relativizarea adevarului? Caci nu putem vorbi despre sinceritate si minciuna, fara a pomeni de intriga si adevar… Sinceritatea este una din florile rare ale vietii; este o sarcina teribil de grea, ce presupune maximum de responsabilitate. De aceea omul iresponsabil nu poate ajunge la sinceritate, oricat s-ar stradui... Ne simtim bine in sinceritate; cat de mult cautam compania anumitor fiinte, frumos de sincere! Si totusi, cat de greu ne este sa fim sinceri… cu altii si chiar cu noi insine… (Sinceritate si minciuna_ Adriana NAZARCIUC ) ............................................... nota:...nu stiu ce sa cred...vointa nu e indeajuns...oare ploile sting focul?!...sau poate vantul...sau poate lipsa de oxigen...cand nu are glas asa se intampla...naivitate?! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/closedeyes.gif) ....constienta ca doar clipa dar pana si ea cere dreptul la sinceritate... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate Kary, uneori vointa nu e indeajuns. Dar o motivatie puternica dublata de vointa e de cele mai multe ori suficienta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
"He who has a why to live for can bear almost any how" ( Nietzsche) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Kary, ce e cu tine? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Sper ca nu ai de gand sa te dai batuta. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ladies (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) ...daca am realizat ceva pana acum pe langa multe personale am realizat ca un zambet alunga tristeti,ca pentru a fi fericit trebuie sa-ti doresti asa cum pentru a merge mai departe trebuie sa fii motivat de dorinta daca vointa te pune la incercare...am invatat mai putin sa fac compromisuri si sa-mi frang aripile de tot...si daca ma gandesc mai bine AM INVATAT :
-sa iubesc,si nu cum spunea OCTAVIAN PALER pentru a ma face o persoana iubita,dar pentru ca sunt fericita eu cand daruiesc iubire... -sa fiu egoista in fata naturii si sa consider ca soarele dimineata imi zambeste mie,ca pasarile de pe crengile copacilor imi ciripesc mie,ca vantul adie pentru a-mi mangaia mie chipul... -ca trebuie sa traiesc clipa si nu pentru ca "maine o masina m-ar putea accidenta",dar pentru ca e trecatoare si trebuie traita... -sa simt... -ca in spatele oricarui chip urat/frumos rece/cald exista un suflet...dar ca nu toti ce purtam numele de OM il si avem... -sa accept oamenii asa cum sunt iar daca ceva ma deranjeaza sa TIP si sa nu astept la nesfarsit sa inteleaga ei ce mi-as dori... -sa nu-mi plang de mila si sa-i cert pe cei care o fac... -ca o clipa de bucurie anuleaza zeci de clipe de tristete si nu invers... -ca indiferent de este innorat sau nu,soarele si stelele oricum stralucesc... -ca un zambet nu costa nimic... -ca e alegerea mea spre cine sau spre ce sa privesc... -sa tind spre culmile cele inalte dar sa nu ma simt stapana pe ele... -ca mai am mult de invatat... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary esti asa draguta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
eu cred ca daca ai invatat tot ce enumeri tu mai sus esti cu adevarat o fericita si o invingatoare. Mereu sa ramai asa, no matter what (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
............................. In my dreams I know you're always by my side Everywhere I go you linger in my mind.... Then you came to lift me up and make me fly Baby don't go I just want you here Right by your side I won't hide my tears Baby don't go Waited for so long I want you so Come on hold me strong Got a feeling that I can't resist to From the moment I laid my eyes on you Honey tell me what you wanna do 'Cause my heart is getting lost inside of you (Hold me in your arms and whisper in my ear) Guess I've always known That you would say goodbye (say goodbye).... Keep my body warm, say the words I long to hear Hold me in your arms like you'll never go away I'm waiting for your touch just beggin' you to stay ........................................ |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:39 AM |
|