![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
sei nell'anima
.................................................................. Vado punto e a capo cosě Spegnerň le luci e da qui Sparirai Pochi attimi Oltre questa nebbia Oltre il temporale C’č una notte lunga e limpida, Finirŕ Ma č la tenerezza Che ci fa paura Sei nell’anima E lě ti lascio per sempre Sospeso Immobile Fermo immagine Un segno che non passa mai Vado punto e a capo vedrai Quel che resta indietro Non č tutto falso e inutile Capirai Lascio andare i giorni Tra certezze e sbagli E’ una strada stretta stretta Fino a te Quanta tenerezza Non fa piů paura Sei nell’anima E lě ti lascio per sempre Sei in ogni parte di me Ti sento scendere Fra respiro e battito Sei nell’anima Sei nell’anima In questo spazio indifeso Inizia Tutto con te Non ci serve un perchč Siamo carne e fiato Goccia a goccia, fianco a fianco .............................................................. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary imi place despre tine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
Esti un fel de Deepak Chopra a forumului nostru (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) as vrea eu.....daca iti place melodia sau ceva de prin jurnal ai ID meu de mess (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se povesteste ca un rege african era intr-o zi la vanatoare cu suita sa.
Printre cei care il insoteau se afla si un vechi prieten al sau. Indiferent de situatia in care se afla, acesta obisnuia sa vada partea buna a lucrurilor. Sarcina sa era sa incarce armele. Printr-o nefericita intamplare, una dintre ele s-a descarcat si i-a retezat regelui o parte din degetul mare. Gandind ca situatia putea fi mult mai rea, prietenul regelui a spus: -Este foarte bine! -Nu, nu este deloc bine!, a spus regele si l-a aruncat in inchisoare Peste un an de zile, regele vana din nou intr-o regiune periculoasa si… a fost prins de canibali. Acesti au inceput sa-l pregateasca pentru a-l manca, dar au observat ca ii lipseste o bucata de deget. Cum la canibali exista superstitia de a nu manca nimic care nu este intreg, l-au eliberat pe rege. Acesta s-a intors si, plin de recunostinta, a mers sa-si elibereze vechiul prieten, spunandu-i: -Imi pare tare rau pentru felul in care m-am purtat! Ca de obicei, dupa ce a examinat situatia, acesta a spus: -Dimpotriva, este foarte bine! -Cum poti sa spui ca e bine daca ai stat un an in inchisoare? -Daca n-as fi fost in puscarie, as fi fost cu tine..... Indiferent in ce situate te afli, depinde de tine si de atitudinea ta daca este o situatie buna sau una rea… ................................................................................ ............. we are always asked to understand the other person's viewpoint no matter how out-dated foolish or obnoxious. one is asked to view their total error their life-waste with kindliness, especially if they are aged. but age is the total of our doing. they have aged badly because they have lived out of focus, they have refused to see. not their fault? whose fault? mine? I am asked to hide my viewpoint from them for fear of their fear. age is no crime (Be Kind_Charles Bukowski) ............................................................ (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/08_1_.jpg) ................................................................. nota:....constientizare,cruda constientizare.......dar necesara!.........oare necesara?! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/ceva_frumos.jpg)
........................................................................ "Ice"...si totusi...... ........................................................................ nota:.....nu inseamna intotdeauna nu.....doar un poate,mai lasa ceva speranta......iar eu spun nu.....ce e asa greu de inteles......daca ranesc e involuntar...........nu stiu sa mint.....si totusi doare.....poate ar trebui sa invat |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lectie inutilă de logică
Asa se-ntîmplă logic, plecăm si sosim undeva. Plecăm pentru o clipă, pentru un ceas, pentru o viată, poate nu trebuia să plecăm, dar problema nu-i asta, ci faptul că sosim undeva, totdeauna sosim undeva, poate nu sosim la timp, nu sosim unde trebuie, nu sosim unde-am vrut, dar sosim undeva si cîtă vreme sosim undeva totul e logic, chiar dacă logica si fericirea sînt lucruri total diferite, totusi am plecat si am sosit undeva, am gresit drumul, dar am sosit undeva, dar cînd nu mai sosim nicăieri totul devine ilogic. Spre ce ne ducem dacă nu sosim nicăieri? (Octavian Paler) Digul Marea loveste digul pe care în seara aceea n-am avut curajul să mergem la capăt. Piatra udă luneca si, la un pas de noi, era ruptă. Dacă eram neatenti ne puteam prăbusi în apa ce fierbea dedesubt. Dar am fost atenti. Ca totdeauna, Atît de atenti încît într-o zi vom renunta să mai pătrundem pe dig. Ne vom multumi să ne-aducem aminte de el, apoi ne vom aduce aminte mai rar si îl vom uita în cele din urmă, vom uita că-ntr-o seară eram poate hotărîti să mergem la capăt. Acum chiar dacă as merge pe dig, nu mai pot s-o fac decît singur. Pot aluneca sau pot înainta curajos. E totuna. Si-as vrea să uit în ce zi mă aflu, în ce an si unde, să ascult marea lovindu-se întruna de dig, să mă întreb cine sînt, ce vîrstă am si ce caut aici. Si de ce m-am oprit în fata acestui dig, ca si cum l-as cunoaste? (Octavian Paler) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Listen To Your Heart"
I know there's something in the wake of your smile. I get a notion from the look in your eyes, yea. You've built a love but that love falls apart. Your little piece of heaven turns too dark. Listen to your heart when he's calling for you. Listen to your heart there's nothing else you can do. I don't know where you're going and I don't know why, but listen to your heart before you tell him goodbye. Sometimes you wonder if this fight is worthwhile. The precious moments are all lost in the tide, yea. They're swept away and nothing is what is seems, the feeling of belonging to your dreams. And there are voices that want to be heard. So much to mention but you can't find the words. The scent of magic, the beauty that's been when love was wilder than the wind. ................................................................... nota:.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
That's.What.Friends.Are.For
...................................................... Jorge Luis Borges "Cred ca prietenia este poate FAPTUL ESENTIAL al vietii. Prietenia, asa cum mi-a spus Adolpho Bioy Casares, are acest avantaj asupra dragostei: nu are nevoie de nici o dovada. In cazul dragostei, esti mereu ingrijorat daca esti iubit sau nu, esti mereu trist, anxios, in timp ce in prietenie poti sa nu-ti fi vazut un prieten mai bine de un an. El te-ar fi putut chiar desconsidera. Ar fi putut incerca sa te evite. Dar, daca esti prietenul lui si stii ca el e prietenul tau, nu trebuie sa te ingrijorezi. Prietenia, odata stabilita, nu mai are nevoie de nimic altceva. Continua, pur si simplu. Functioneaza ceva magic, un fel de vraja. " I. Conrad Prietenia este exprimarea sincera si fara rezerve a gândurilor si simtirilor tale în fata unei alte fapturi omenesti, sinceritate totala si dezinteresata în viata launtrica cea mai intima, ca o încercare de retraire în profunda simpatie a unei alte fiinte omenesti. ....................................................... (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/amicianimalib.jpg) ...................................................... nota:"Prieten iti este acela care intelege trecutul tau, crede in viitor si te accepta asa cum esti astazi." (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
A woman's heart is filled with passion,
A woman's heart is filled with lust, If you don't believe that these things happen, Could be the biggest mistake that a man can make; A woman's night is filled with dreaming, Of the perfect man who may not be you, If we don't see what she's been missing, Could be the biggest mistake that a man can make, She wants to get near to you, Don't turn her away, She wants to get through to you, She wants to say; Give me your night, And I will show you my passion, Give me your lust, And I will drink you dry, Give me your dreams, And I will show you a lover, Give me your heart, and I will hold you close, And I will love you till the day I die. A woman's day is filled with longing, For a little romance and company, If we don't look or just don't listen, Could be the biggest mistake that a man can make; A woman's heart is yours forever, She will be true, to the one in her life, If we don't give her love and affection, Could be the biggest mistake, that a man can make. She wants to get near to you, Don't turn her away, She want's to get through to you, She want's you to say; Give me your night, And I will show you my passion, Give me your lust, And I will drink you dry.... Give me your dreams, And I will show you a lover, Give me your heart, and I will hold you close, And I will love you till the day I die.... (Chris De Burgh - A Woman's Heart ) ................................................................ nota:...si totusi nu ma trec atatea emotii cum ma trec cand.... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/fluierat.gif) .........sunt totusi sunt increzatoare si stapana pe mine (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-o lume din ce in ce mai grabita ne vine tot mai greu sa dam dovada de rabdarea de a-i asculta pe ceilalti inainte de a ne exprima propriile dorinte. Vrem ca ceilalti sa ne inteleaga dorintele fara a fi dispusi sa le acordam noi mai intai aceasta sansa.
Si chiar daca ii ascultam, de multe ori o facem doar din dorinta de a replica, de a intrerupe, de a spune dupa ce auzim doar cateva cuvinte: “Te inteleg perfect, stai sa-ti spun cum mi s-a intamplat si mie exact la fel!” Ascultam judecand, criticand, evaluand, interpretand, suprapunand propriul nostru ego, propriile noastre valori, propriile noastre experiente personale peste ceea ce auzim de la cel care se gaseste in fata noastra Si, ceea ce este la fel de rau, dam sfaturi fara sa cunoastem in amanunt situatia in care se gaseste celalalt. Chiar daca aceste sfaturi sunt bine intentionate, ele sunt complet lipsite de valoare… sau, si mai rau, daunatoare! Nu este de mirare ca acesta are de multe ori o atitudine defensiva atunci cand ii vine randul sa ne asculte: in loc sa se concentreze asupra mesajului pe care vrem sa i-l transmitem se concentreaza sa-si apere pozitia, sa-si pastreze imaginea, sa evite sau sa respinga amenintarea pe care o simte in urma faptului ca l-am ascultat in modul descris anetrior. ......................................................................... "Succesul inseamna a continua cand ceilalti renunta." (Alvin Sprecht) ......................................................................... Dragostea este o muzică a cărei frumuseţe nu se pierde. Este durerea plină de dulceaţă. Este un sentiment ce odată experimentată, nicicând nu poate fi uitat Dacă vrei să afli despre Dragoste, ar trebui să-l întrebi pe cel ce venerează Dragostea, să întrebi privighetoarea ce s-a îndrăgostit de trandafir ori să întrebi fluturele ce-şi sacrifică viaţa pentru flacără fără să ezite. Este un sentiment ori o emoţie pură şi delicată, ce poate fi experimentat doar de cel ce iubeşte. Este dincolo de capacitatea limbajului ori a stiloului de a o descrie în vreun grai omenesc. Este imposibil de a-i reduce măreţia şi căldura la dimensiuni temporare. Nu este posibil de a descrie pe măsură în oricare dintre cuvintele cunoscute de om, grandoarea şi sublimul caracter al Dragostei. Experienţa ta este doar pentru tine însăţi şi percepţia ta va fi colorată de atitudinea ta, de starea minţii, de eforturile depuse de tine în Dragoste. Fiecare doreşte Iubirea. Dar ridică-te deasupra imaginii lucrurilor, căci ce a rămas între tine şi iubire? Uneori, când Dragostea începe să devină netedă, vraja este îndepărtată iar viaţa devine monotonă şi rutinată. Este nevoie de un şoc pentru a rupe monotonia. Uneori în viaţa îndrăgostitului intervine, câte o perioadă de dezamăgire. Aceasta este de dorit. Ea are un scop. Oferă şocul. După un timp petrecut în dezamăgire, intensitatea dragostei creşte. Fiecare îndrăgostit are în faţa sa o aventură măreaţă. Acest fapt trebuie să ni-l amintim atunci când norii ascund soarele. Dragostea este cel mai de preţ lucru din viaţă. Ea înfrumuseţează sufletul. Prin dragoste sufletul capătă strălucire şi lumina ei răzbate de pe chipul celui îndrăgostit. .................................................................. Andie:True or False: All's fair in love and war. Ben: True. Andie: Great answer. Ben: Good question! Andie:You can't lose something you never had (How to lose a guy in ten days) .............................................................. Sleeps With Butterflies |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:50 AM |
|