![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hai sa facem un exercitiu de imaginatie: sa ne gindim numai cum ar arata lumea fara dragoste, fara fiorii care iti trec pe sira spinarii cind cel/cea iubita te priveste... Fara sentimentul de stringere de stomac pe care ti-l da gindul revederii persoanei iubite, chiar daca ai lispit numai citeva ore... Cum ar fi sa nu simti nimic decit aceeasi bucurie pe care o simti cind cumperi o legatura de ceapa...
Cum ar fi sa nu visezi, sa nu speri, sa nu te temi si sa nu te bucuri... Cum ar fi sa nu existi - pentru ca, fara dragoste, oricit ne-am minti, nu existam... |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana ce sa zic...eu nu pot sa imi imaginez lumea asa...eu, sincer, cred ca pt feelingurile descrise de tine mai sus se merita sa traiesti. Chiar dc suferinta e enorma dupa aceea, daca au existat momente speciale eu consider ca a fost o experienta ce a meritat sa fie traita si nu as ezitat nici o clipa sa o iau de la capat, chiar de s-ar termina toate cu dezamagiri.
Asta e, poate sunt naiva poate excesiv de optimista, dar pana la urma consider ca asta inseamna sa fii un om puternic: sa poti lasa in urma dezamagirile si sa traiesti cu mult curaj mai departe. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
....am fi doar niste roboti....pacat ca in societatea de azi tot mai multi au tendinta sa devina masinarii......................................
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
Bun deci sa isi spuna si fane pozitia. In primul rand...nu a dat NICIODATA de o femeie materialista. Nu am avut niciodata o iubita care sa fie interesata de ..pozitia mea sociala, banii mei (cand eram studenta eram sarac) sau puterea mea. Asta unu la mana. Doi la mana TOATE iubi9tele mele au fost frumoase (si nu numai din pct meu de vedere). Ba una din ele cand mi-am pus-o pe desktop si au vazut-o colegii de la munca au zis c mint ca nu se poate sa fie iubita mea. So....chestia cu masculul puternic are femela cea mai tare..hmmm da este oarecum adev dar la mine nu s-a intamplat.
Dragoste..aici e de discutat. Eu cred ca dragostea imiplica ceva egoist. Adica vrema sa ne satisfacem setea de afectiune. Si cand zic asta ma refer si la A DA AFECTIUNE. E poate mia trist sa nu poti sa dai efectiune decat sa nu primesti. Cumva toti la asta tind. Barbatii care cumpara cu bani o femeie....sunt nesiguri pe ai (zic eu). Sa va ma zic ceva. Acum vreo 2 ani am fost combinat cu o......intretinuta (de fapt hai sa zicem un fel de prostituata de lux). ideea ca e era o persoana f trista....si f f NEINCREZATOARE. La 20 de min imi spunea ....da ma ierti pt ce am facut....sigur nu e o problema etc etc. Ea care peste zi era aia de ii toca pe unii de bani. As adauga ca nevoia de afectiune a acelei femeie era cat suma de la restul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) ) Ca inchidere pot spune ca ....totul se plateste in final. Am o batrana in blocul vecin care a fost secretara sefului de la RENEL cum era pe vremuri. Tipa a fost genul de curvisana intertinuta....are 20 de pisici si arunca plozii in ea cu cartofi. Se plange de singuratate (nu nu e la misto) Cat despre pretenul tau angel trist. Aaaa si zicea cineva de staruri. Da divorteaza la 2 sapt si au rata cea mai mare de sinucidere....PT CA NU AU PT CE LUPTA |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fahnelle, jos palaria in fata postului tau!
Si, ca o completare la ceea ce ai spus tu: din punctul meu de vedere nu pierde acela care ofera afectiune, ci acel care nu e in stare sa o primeasca si sa o aprecieze. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Inca o data, bravo! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 270 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 65 ![]() |
In ziua de azi apare o alta problema
Poti sa vrei sa iubesti......sa ai ce oferi...dar sa iti fie frica. Cu toate capcanele din ziua de azi...sufli si in iaurt. De aia multi barbati se inchid in ei...si multe femei devin obsedate de carioera sau..mai rau devin crizate. Vezi ca asta cu viata in 2 nu merge..te reprofilezi...dar renegi chiar esenta omului..etc etc asta e societatea de consum competitionala si de piata |
|
|
moreena |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Poti sa vrei sa iubesti......sa ai ce oferi...dar sa iti fie frica"
frica e buna in cantitati moderate; daca te lasi "manipulat" de frica nu mai stii sa iubesti, sa oferi ...frica exagerata poate fi fatala pt o relatie.... |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Nevoile afective ale oamenilor difera. Unele persoane traiesc numai pentru sentimentul de fluturasi in stomac, asta fiind scopul lor principal in viata, altii pentru a face bani ca sa cumpere cu ei iluzia dragostei. Sentimentul de realizare al fiecarui om, indiferent de conditie sociala nu poate exista fara admiratia sexului opus, de aceea orice om de afaceri de succes va avea langa el invariabil o muy buena senorita dupa care din 10 barbati sa intoarca 20 capul.
Cred ca majoritatea dintre noi, daca nu toti am auzit de la parinti, la varste fragede expresii de genu "Baiatu' mamei, tu sa iti gasesti o fata buna, care sa aiba grija de tine, etc", si "Fata mamei, tu sa iti gasesti un baiat care sa iti asigure o viata linistita, lipsita de griji"... s.am.d. Prin aceste mesaje se transmite un anume sentiment ca dragostea e un lucru frumos, dar in viata alte lucruri sunt mai importante si de ele trebuie sa ai grija in principal. Cat despre frica, daca te implici intr-o relatie cu cineva, daca nu ii oferi acelui om 100% din ceea ce poti tu oferi, parerea mea e ca e de preferat sa nu te implici deloc. Eu personal nu m-am vedea niciodata angajat in ceva, si sa stiu ca pot oferi mai mult si sa nu vreau. Dragostea in cazul meu este o experienta cu implicare totala, si de la care nu se accepta nici un fel de compromisuri. si daca tot suntem la citate: Master your fears. Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering. Suffering is the path to the dark side. E tarziu si o sa citesc maine din nou sa vad daca se intelege ceva din ce am scris acum (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nu cred ca dragostea este un sentiment demodat...poate ca prietenul tau a acumulat frustrari la greu...faptul ca un barbat spune ca ar vrea sa-shi cumpere o bunaciune de femeie, ca o femeie spune ca ar facea orice pentru a fi cu un barbat care poseda vila, super BMW si un cont baban in banca nu inseamna ca dragostea e numai de vanzare...(vezi Iri si Monica…dar deh, nu sunt eu in masura ca condamn oamenii, fiecare gandeste si actioneaza in consecintza. Dupa mine, tot respectul...macar ca POATE sa faca asta...).
Sunt sigura ca daca prietenul tau ar gasi o femeie care sa-i demonstreze ca il iubeshte, care sa-i satisfaca setea de dagoste nu ar mai spune asemenea aberatii...Probabil ca pana la urma va gasi asta intr-o femeie modesta, normala si fara fitze. Oricum, e trist…asta e clar! Toti am iubit la un moment dat pe cineva, de cele mai multe ori am luat tzepe, am fost raniti in cel mai crunt mod... dar cred ca nu trebuie sa renuntzam la a cauta si a gasi persoana potrivita noua. Undeva, in aceasta lume exista perechea oricui...important e sa o si gasim si sa "nu ne dam cu ochii pe foc", asa cum spune bunica mea... A iubi pe cineva inseamna, dupa mine, culmea altruismului...caci odata ce o faci iti doresti, vrei si chiar poti sa daruiesti celui de langa tine inima ta, viata ta...Poate ca eu sunt mai de moda veche, poate gresesc dar cel putin eu, acum, cand iubesc din tot sufletul sunt in stare sa dau aproape totul (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) ...si credeti-ma ca nu are nimic din cele mentionate mai sus. Imi e de ajuns ca am eu...nu caut o casa, o masina tare (evident, trebuie sa aiba un serviciu si un venit bun)...caut un barbat ADEVARAT. Probabil acum, cineva o sa intrebe ce este pentru mine un barbat adevarat...ei bine...pentru mine aceasta inseamna si aiba un venit cu care sa poata intretine o familie, sa shtie sa RESPECTE, sa iubeasca femeia de langa el si copiii (ai lui sau ai altuia), sa-shi asume responsabilitazi, sa fie conshtient ca in aceasta viatza pacea spirituala conteaza mai mult decat plimbarile pe Coasta de Azur, sauna la Marriott si asa mai departe. Dar, inca o data...ma repet, eu sunt de moda veche. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) Si ca sa raspund si celei de-a doua intrebari, "de ce avem nevoie de dragoste?" ei bine...cred ca pentru ca fara ea nu suntem impliniti (fara dragostea de toate felurile : de copii, de parinti, de barbat, de femeie...de viata), nu avem cum sa fim fericiti...fara dragoste viata ar fi anosta, seaca ca un desert prin care bate vantul miscand haotic nisipul. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Amicul tau Diana n-a fost iubit cu adevarat, de aici i se trage aceasta nesiguranta crezand ca doar invelisul conteaza.Nimic nu se compara cu fluturasii pe care ii ai in stomac atunci cand iti intalnesti persoana iubita, emotiile si chiar dezamagirile.
Ce ne-am face in lumea asta daca n-am spera cel putin ca undeva exista acea persoana care iti este jumatatea.Unii au avut norocul sa o gaseasca, altii mai cauta....Esti sau nu indragostit si atunci cand ti se intampla te lasi in voia sentimentelor si traiesti cu intensitate fiecare clipa.Trebuie sa fim constienti ca nimic nu este vesnic si atunci cand o relatie este la sfarsit trebuie sa-i acordam celuilalt libertatea pe care si-o doreste.Urasc chestiile de genul " mi l-a luat" nici o fiinta umana nu ne apartine, trebuie doar sa iubim si atunci cand o facem sa o facem din inima, iar la sfarsit sa ne bucuram de ceea ce am avut.Si daca "mi l-a luat" inseamna ca am permis asta. Dragostea nu poate fi cumparata asa cum nu poate fi cumparata demnitatea si integritatea unui om.Cei care platesc sunt goi pe dinanuntru si incearca prin gesturi de fatada sa-si demonstreze lor ca sunt fericiti. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:12 AM |
|