IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Dragostea- un sentiment demodat?!?, De ce avem nevoie de dragoste?
ZIBBA
post Feb 23 2007, 12:41 PM
Post #61

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

mama,ce dispute pe o tema care ar trebui sa fie atat de frumoasa...eu cred ca dragostea nu se va demoda niciodata...pentru ca ea aparut odata cu aparitia primei fiinte umane...n-am creat-o noi...exista in noi...nu ne-o putem atribui ca fiind un rod al imaginatiei unei x persoane...asa cum se intampla cu atatea lucruri...este vorba de o senzatie...de un sentiment...de tot ce implica ea...acolo in creierul nostru,exista compartimentul afectiv...cu care ne nastem toti...in momentul in care aceasta apare...se creeaza niste conexiuni ,apar niste reactii chimice cu eliberarea asa numitilor "hormoni ai fericirii"...lucruri pe care noi nu le putem controla ...poate intr-o mica masura putem interveni...
dragostea a stat la baza evolutie omenirii......
niciodata nu vom putea arunca la gunoi un obiect numit"dragoste",pentru ca nu mai e la moda sau sa il pui intr-o cutie si apeste 15 ani il scoti si zici:"iA sa ma indragostesc si eu azi"
toti cei care spun batandu-se cu pumnul in piept si uitand ca acolo e inima..."io,n-am iubit si nici nu am sa iubesc niciodata"mint,pentru ca nu poate fi adevarat,orice fiinta normala are aceasta capacitate...si organismul,vrea nu vrea...uzeaza de ea...exista numai cazul bolnavilor psihic...cu tulburari ale comportamentului afectiv,care nu se pot bucura de aceasta minune numita"dragoste",dar asta e deja alt subiect...
si eu sunt feminista...dar cred ca feminismul dus la extrem...sau prost inteles...vine din frustrare...din esecuri sentimentale,urmate de frica de a mai iubi sau de a fi iubit...si atunci pentru ca uitandu-se in oglinda sa vada o imagine supraevaluata a persoanei sale...se comporta ca atare!
si cu asta,basta...DRAGOSTEA SUNTEM NOI!
Go to the top of the page

+Quote Post
LUCIA NICU
post Mar 3 2007, 05:32 PM
Post #62

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,282

In mare parte cam asa este.Dar uneori putin diferit: mai intai este unul indragostit, se lasa curtat, iubit, se distreaza pe seama celuilalt si.... ii vine vremea ca toate eforturile celuilalt sa dea roade, sa se indragosteasca la randul sau exact in momentul in care intensitatea celuilalt SCADE!

+Quote Post
Dore
post Mar 4 2007, 10:52 AM
Post #63

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Bun venit la noi, Lucia Nicu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Se īntāmplă adesea aşa cum povesteşti tu. Īnsă aceea nu este dragoste, draga mea. Se numeşte exerciţiu afectiv şi are loc adesea prin tocirea ghearelor pe sufletul şi timpul cuiva.
Dragostea este cu totul altceva.

+Quote Post

7 Pages V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:23 AM