![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 16-November 07 Member No.: 2,660 ![]() |
azi......am invatat ca trebuie sa luptam pentru visele noastre..... ca prietenele mele ma mintesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si ca unii oameni pur si simplu nu merita osteneala......
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi am invatat ca rau se face mult mai usor decat bine. Am mai invatat ca cel mai usor se ofera un zambet si prietenia ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am invatat ca exista si oameni pe care te poti baza si ce fac orice sa te ajute atunci cand ti-e greu.
Din cauza ca mama mea si-a cheltuit toti banii cu un unchi de-al ei la doctor, nu a mai avut suficient pentru analizele ei la ginecolog si avea doar 10 minute pentru a face rost de banuti sau a renunta la analize. A sunat o prietena care era in oras la shopping. Acea prietena a renuntat la shopping si luat un taxi si pentru ca a intarziat a asteptat-o pe bancuta de asteptare ca sa iasa si sa ii dea cat avea nevoie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
...cu rabdarea, treci marea
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Astazi am invatat ca rau se face mult mai usor decat bine. Am mai invatat ca cel mai usor se ofera un zambet si prietenia ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am invatat ca exista si oameni pe care te poti baza si ce fac orice sa te ajute atunci cand ti-e greu. Din cauza ca mama mea si-a cheltuit toti banii cu un unchi de-al ei la doctor, nu a mai avut suficient pentru analizele ei la ginecolog si avea doar 10 minute pentru a face rost de banuti sau a renunta la analize. A sunat o prietena care era in oras la shopping. Acea prietena a renuntat la shopping si luat un taxi si pentru ca a intarziat a asteptat-o pe bancuta de asteptare ca sa iasa si sa ii dea cat avea nevoie... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte frumos!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta da prietenie adevarata... (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Eu azi am invatat ca e foarte greu sa ii tii pe ceilalti fericiti in timp ce vrei sa-ti urmaresti pasiunile... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Chiar putini Pink iti sunt prieteni adevarati. Cred ca i-a cazut tare bine mamaei tale cand a venit prietena ei.
This post has been edited by misssn7: Feb 13 2008, 11:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
chestia cu benzile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Meg si eu ziceam la fel (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si al me sot zice cum sa fie asa nu-i asa e invers apoi am si citit in legislatie ca de 2 ori pana sa dau examenul am frunzarit-o si am vazut ca avea dreptate.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ca nu e bine sa te bagi in discutiile altora.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca nu putem avea chef de cineva/ceva doar atunci cand poftim... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:03 PM |
|