![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa ma bucur de soare ca un copil... uitasem ce bine e!
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Azi am īnvăţat că XP N este o versiune "guvernamentală". (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 1-May 08 From: Brasov Member No.: 3,777 ![]() |
Astazi am inteles ca viata este formata din lucruri marunte .... si ca trebuie sa apreciem acele lucruri.Si am invatat ca trebuie sa ne bucuram de absolut fiecare zi... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar si cu o singura floare se poate face primavara!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ieri am invatat, dar nu am avut timp sa gasesc topicul cu pricina, sa fac un spot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 10-July 08 Member No.: 4,219 ![]() |
Mie mi-au trebuit ani...nu e chiar de azi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Eu am invatat ca "tacerea e de aur si vorba de argint" Si am mai invatat sa nu mai pun la suflet off-urile "inventate" ale altora..caci incet si sigur pierd din vedere problemele si persoanele importante (dragi) ptr. mine. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
nu stiu daca am invatat, dar mi-am dat seama azi inca o data in ce tara traim. adica in ce alta tara se trimit bolnavii de cancer acasa pentru ca ministerul sanatatii spune lejer ca nu mai sunt fonduri pentru citostatice. invatati voi ce credeti din chestia asta...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am invatat sa cred si sa am speranta
Am invatat sa am incredere Am invatat ca exista ploaie care incalzeste si soare care ingheata Am invatat ca trebuie sa-mi impun sa nu ranesc prin vorbe doar pentru ca am un instinct incontrolabil Am invatat ca pot iubi a doua oara Am invatat sa-mi fie dor fara sa doara Am invatat sa daruiesc liniste si sa primesc energie Am invatat ca azi nu trebuie sa plang pentru ce s-a intamplat ieri dar pot rade amintindu-mi Am invatat ca nu toate's roz dar nici negre toate Am invatat sa nu ma multumesc cu putin dar sa fiu multumita de simplitate Am invatat sa nu fac din tantar armasar Am invatat ca poti transforma un defect intr-o calitate Am invatat sa cred ca pot si fara sa depind de cei din jur Am invatat sa cer ajutorul Am invatat sa ma revansez dupa o greseala Am invatat sa accept ca pot gresi Am invatat sa nu ma ascund Am invatat sa accept ca ma pot contrazice si ca nimic pe lumea asta nu este perfect |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:54 PM |
|