![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
Pe langa abdomene si lucratul muschilor intercostali te ajuta si un masaj violent al zonei respective. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc!fac masaj cu crema anticelulitica. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 18-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,442 ![]() |
Abdomene,abDOMENe,ABDOMENE.Rabdare si perseverenta.In mai putin de trei luni vei avea rezultate spectaculoase.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 76 Joined: 2-February 08 Member No.: 3,204 ![]() |
Am si eu o problema tot legata de banala burtica,nu este exagerat de mare si daca fac 50 de abdomene pe zi se vede rezultatul,dar pe mine ma intereseaza partea laterala a abdomenului care a inceput sa se vada,lucru care evident ma deranjeaza,ma ajutati si pe mine cu anumite exercitii speciale pentru acea zona (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
This post has been edited by elacaterina: Feb 2 2008, 08:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 8-March 08 Member No.: 3,441 ![]() |
Salut! A incercat cineva sa scape de burtica folosind ABSwing II?
Pe mine ma tenteaza insa vreau sa stiu si daca este eficient! Din pacate acum cativa ani am mai incercat ceva vazut la tv si nu a mers! Adica era asa de fragil ca in 2 saptamani s-a rupt (si asta nu ca as fi fost eu prea grasa...) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sincer, nu cred in eficienta aparatelor ajutatoare. Iar dupa experienta anterioara, am si mai multe indoieli.
incearca exercitiile Pilates pentru abdomen:click aici. Te vor ajutamai mult. E adevarat ca vei depune ceva efort, dar rezultate bune nu se obtin niciodata fara putina sudoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 9-July 08 From: USA Member No.: 4,216 ![]() |
^Da, acele exercitii Pilates pentru abdomene le folosesc si eu si se vede diferenta. Eu burta nu cred ca am avut vreodata, dar imi place ca muschii sa fie mai bine definiti asa ca fac abdomene, Pilates, nu mai mananc dulciuri....si beau foarte multa apa. In cateva saptamani incep sa se vada rezultatele. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am inceput de ieri Pilates, - 20 de minute tine o tura. Desi par usoare , la sfarsit abia mai puteam sa ma ridic:). Sper sa se vada rezultatele.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Se va vedea. Faci doar pt abdomen sau programul scurt de Pilates?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu poci inca pilates (din cauza piciorului), insa de cind fac 15 abdomene a mai scazut... am 2 cd uri cu pillates inca nu le-am pus... astept sa ma fac bine mai intii si apoi ma apuc de treaba: picioarele s-au subtiat (nu erau umflate de la kile, cu de la boala! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif) )...
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am un cd cu Pilates in care sunt vreo 5 programe, pt abdomen, pt piciare si coapse, brate, toate combinate. E tare fain ca tin numai 20 min. Pana acum am facut doar pt picioare si coapse, de aseara am facut si abdomene dar numai ce e usor:), sunt si alea care stai cu picioarele sus, si te mai ridici si tu...nu stiu daca explic bine, alea chiar nu le pot face.Ideea e ca sunt tare suparata, pana acum daca avem grija putin cu mancarea scadea burta, acum orice as face, tot acolo e( si imi mai zice sotul ca e burta de batranica, ce ciuda mi-a fost: )..cred ca organismul nu mai e cum a fost la 20 de ani...pielea e altfel, nu stiu daca la voi e asa.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:27 AM |
|