IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum va imbracati la nunti?, Elegant sau... nu prea?
jolie
post Jul 15 2007, 01:22 PM
Post #31

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Imi place mult rochia, croiala si culoarea..foarte eleganta si finuta!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Jul 15 2007, 01:27 PM
Post #32

Musafir

Rox draguta rochita si iti vine bine dar nu merge sa pui un sutien mai finut? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mititik (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 15 2007, 01:37 PM
Post #33

Musafir

N-am cum Kary, ca are ea incorporati niste bureti si decolteul e f adanc, pentru orice tip de sutien. Ma gandeam sa-mi iau solutie d-aia de lipit, cum exista in afara, ca sa lipesc marginile rochitei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Dar nu ma deranjeaza prea tare, m-am gandit c-o sa observati voi ca nu-s perfecta....eu prefer naturalul.

+Quote Post
kary_pink
post Jul 15 2007, 01:45 PM
Post #34

Musafir

Nimeni nu e perfect si fiecare pana la urma cum ii place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie una personal nu-mi plac decolteurile foarte adanci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jul 15 2007, 01:51 PM
Post #35

Musafir

Mie-mi plac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , dar prefer sa port sutien, ca-s mai in siguranta. A...si am uitat sa va spun ceva despre aceasta rochie: e un cosmar la capitolul pete, materialul e sensibil la orice; tocmai am dus-o la curatat, c-o voi purta si sambata viitoare si-o s-o mai curat o data inainte de a o restitui sora-mii. De fiecare data curatatul ma costa 35 ron. Oricum, am scapat mai ieftin decat daca mi-as fi luat o noua tinuta.

+Quote Post
geoo
post Jul 15 2007, 01:53 PM
Post #36

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

rox, rochia e ABSOLUT superba insa cred ca boleroul taie putin din eleganta rochiei si ar fi mult mai bine daca nu ar fi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

mititika .... eu zic ca poti gasi si ceva mai bun! Acum se poarta rochiile vaporoase, simple, drepte, scurte, pana la genunchi sau pana la glezne (gen babydoll (vintage anii 70)) .... Incearca sa eviti .... taieturile in colturi bine definite sau "apretul"!!! Rochia ar fi ideala sa fie "fluida" sa "curga pe tine" si sa accentueze cele mai bune atuuri (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Recomand sa nu te duci la magazine de specialitate gen "rochii pt diverse ocazii" ci sa cauti in general in magazine cu haine diverse! Si uita-te dupa rochii simple de sezon, fie si mai putin pretentioase! Verde, bleu, alb, negru, galben (daca iti permiti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) chiar si rosu.... in combinatie cu o pereche de sandale cu toc inalt si elegante va fi PERFECT!!

Daca nunta are loc pe sezon de vara, se pot face foarte multe compromisuri cu rezultat senzational! Ajunge o rochita vaporoasa de vara cu cateva motive aplicate pe talie, sani sau marginea de jos!! Sau poti alege materiale pretentioase gen satin care dau o eleganta parte!!!
Mult succes

later edit: Rox, exista niste sutiene.....ma rog, mai mult niste cupe din silicon cu adeziv, care se lipesc pe san! se pot pozitiona unde vrei tu, apoi le poti prinde (cupele) intre ele, dand efectul ala...... hipnotizant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post Jul 21 2007, 10:11 AM
Post #37

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Ma duc la nunta...
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/PICT0917.jpg)
Am vrut sa va arat oja, de asta era mana asa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) de picior nu mai zic...

+Quote Post
kary_pink
post Jul 21 2007, 10:17 AM
Post #38

Musafir

Simpla si de efect,gratioasa si eleganta...este pur si simplu superba rochita si iti sta perfect! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2007, 11:31 AM
Post #39

Musafir

Wow! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 21 2007, 12:57 PM
Post #40

Incurabil

Member No.: 868

Intr-adevar WOW !
E superba rochia, si purtatoarea desigur. Distractie placuta la nunta.

+Quote Post

15 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd June 2025 - 05:39 AM