![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt deosebite rochiile voastre, fetelor si va vin de minune, imi place si cromatica pe langa material si model; Rox cred ca iti vine foarte culoarea sampaniei sidefate, iar Ioana, foarte asortata si in trend (vezi buline in babydoll (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) pentru complimente!
sylvia, multumesc de urare, a fost fainut, dar foooarte cald....in plus, cred c-am fost prea "in trend" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) walpu, avand in vedere ca majoritatea erau destul de lejer ( a se citit nu f aranjate) imbracate, coafate etc. N-am facut poze cu mine, ca mi-am facut o freza din aia cu cordeluta subtire si coc de balerina dupa vreo ora de cand am ajuns (de acasa am plecat cu bucle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si in plus ma topeam vazand cu ochii si nu dadeam bine in foto. |
|
|
cami777 |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetelor. Am frunzarit putin printre raspunsurile voastre. Vin si eu cu o intrebare legata de acest topic. Cum ne imbracam daca nunta are loc toamna, cam prin octombrie? Astept cu mare interes ideile voastre si daca aveti si ceva imagini ar fi perfect. Mi-ar fi de mare folos si cateva idei de tinute pentru cununia civila, tot in acesta perioada.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Cami. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
O sa fii mireasa ? Casa de piatra... Revin cit pot de repede. |
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult, da, am cununia civila in 7 oct si sunt sam disperata de ceea ce gasesc/nu gasesc prin magazinele noastre. Coincidenta, sau nu...tocmai citeam un raspuns al tau pe un alt topic si eram incantata de stilul tau de a scrie/raspunde. Este topicul despre brandurile preferate in materie de vestimentetie.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Si noi ne-am casatorit tot pe 7 oct, dar anul trecut!
Bine ai venit Cami! |
|
|
spiridus |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna fetele,
am o rochita draguta pe care vreau s-o port la o nunta in octombrie. motivul e de toamna, cu frunze de gingko. am gasit o poza pe net cu modelul: (IMG:http://www.ginkgodreams.com/images/textiles0012.JPG) e de matase, materialul e foarte fain, moale si lucios si se drapeaza frumos. imi vine pana la jumatatea genunchilor, fundita eu o leg cu buclele mai scurte. oricum, habar n-am cu ce sa ma incalt la ea. ceva idei? This post has been edited by kalua: Sep 28 2007, 05:18 PM
Reason for edit: adaugat poza, scos linkul
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit la noi, spiridusule! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
Ia zi-i, ce inaltime ai? Rochita e fix pe culorile din foto? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca rochia e varateca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eu zic ca numai niste sandale fine s-ar potrivi. Pe gri sau auriu.
|
|
|
spiridus |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc Maat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
da, rochita e exact ca-n poza. eu am 1.60 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) piticut! Kalua, sigur merg sandalele toamna? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu am niste sandale visiniu inchis, cu bareta in jurul gleznei, care parca merg, dar nu sunt de toamna si sunt cam inalte... vreau sa si pot dansa! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) multumesc ca mi-ati raspuns asa repede! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 05:21 AM |
|