![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
In lipsa de fonduri, little black dress nu merge?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cu little black dress nu ai cum sa dai gres! Niciodata! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Diana ce rochite dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , de unde le-ai luat?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici daca-i cam whorish asa? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
I mean this way (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC01389ank_resize.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce vrei sa faci tu acolo, eclipsezi total mireasa? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Beyyy e prea scurta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) E si scurta rau si decoltata rau. Nush...
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
e perfecta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) numa' ca o sa te urasca mireasa de moarte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu purtam cand eram tinerica haine d'astea, acum m-am mai temperat, am ramas la decolteuri. da mi-e dor de o fusta scurta, naiba s-o ia ca-s cat china, si nu-i numa grasime pe solduri, sunt muschii ingrosati de la tocuri.. si genetica mea |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Forte esti de groaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai asa e. nu zic nimic neadevarat, cine ma cunoaste poa' sa confirme, am fundu' mare, solduri late (intotdeauna am avut), un inceput de burta (daca nu e grasime, se umfla stomacu' de la gastrita asa ca tot burta se cheama)...
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Forte, de aici incepe partea cu esti frumoasa pentru ceea ce esti ca om, sau cum era (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asa e poza, nu e atat de scurta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca totusi e prea indecenta de nunta si nu suficient de eleganta. Asta merge mai bine? Numai ca tre' sa-mi gasesc ceva de pus pe dedesubtul sacouasului. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03608m_resize.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 12:00 PM |
|