IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum va imbracati la nunti?, Elegant sau... nu prea?
fortelady
post Sep 28 2007, 10:39 PM
Post #81

Musafir

mie imi place mai mult rochia neagra cu ciorapii aia de plasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

da' daca iei totusi costumu' asta (nu mi se pare prea scurta fusta, ca picioarele-s super ok) incearca un maieu rosu pe dedesubt... sau asortezi pantofii cu geanta?
mie imi place foarte mult combinatia rosu-alb..
ar mai ramane chestiile alea negre de asortat, ca sunt totusi cam multe culori, si toate "tari"
Go to the top of the page

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Sep 28 2007, 10:47 PM
Post #82

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 265

Forte poti sa porti o fusta scurta dar cu talie inalta si mai ampla (a se citi cu volane sau ceva de genu') iar in partea de sus o maleta de ex. Cred ca ai arata beton.

Walpu asa da (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dar acum e o alta problema, sa nu ma-njuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stii treaba aia ca la nunta e frumos sa fie numai mireasa in alb...mzmzhmz...

+Quote Post
fortelady
post Sep 28 2007, 10:53 PM
Post #83

Musafir

in volane as arata fix ca o varza, am 1.57 .... sau ma rog, o conopida cu bust si fund (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fuste cu talia inalta (drepte) am, da-s pe la genunchi, nu au 30 de cm cum aveam eu fustele cand eram tinerica

+Quote Post
walpurgik
post Sep 28 2007, 10:55 PM
Post #84

Musafir

Stiu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar n-am haine de nunta si nu am ce invensti. Plus fac si eu act de prezenta, nici macar nu reprezint pe cineva, numai al meu se cunoaste cu mirele ca stam in acelasi cartier.

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2007, 11:00 PM
Post #85

Musafir

Mie mi se pare rochia neagra nepotrivita, daca nu vrei sa arati ca o cocota pui la vedere ori picioarele ori decolteul. Iar a doua e alba si vorba lui BG, nu se merge la nunta in culoarea asta. Te duci la nunta-petrecere sau numai la biserica-starea civila?

+Quote Post
fortelady
post Sep 28 2007, 11:05 PM
Post #86

Musafir

kalua, depinde cat de simandicoasa e nunta... eu una nu mi-as face probleme, mai ales daca e una "de obligatie" - la ultima nunta la care m-am dus pt ca vecinii mei erau nasi nu m-am straduit prea tare cu tinuta, ca si asa am stat 1-2h si nu prea cunosteam lumea, asa ca nu mi-a pasat prea tare ce cred despre mine oamenii aia. si am avut un maieu al dracu de transparent si o fusta pana la genunchi, un pic stralucitoare - in opinia mea kitch, da' fata de ce am vazut pe acolo, ultra elegant

+Quote Post
kalua
post Sep 28 2007, 11:54 PM
Post #87

Musafir

Asta asa-i, forte. In mintea mea merge rochia aia neagra la club, nu la nunta. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
Nu stiu daca am mai spus pe aici, in tara isi da lumea silinta sa se imbrace adecvat la o nunta, aici e prapad.

+Quote Post
Cindy
post Sep 29 2007, 01:26 AM
Post #88

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, la ce corp ai tu, de stat bine o sa iti stea in orice!! Ce talie frumoasa ai! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)

In ceea ce priveste tinutele, rochia este foarte sexoasa, poate mult prea revelatoare pentru nunta si cred ca ar merge mai degraba de club..A doua tinuta este mai cumintica, exceptand decolteul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (PS- cred ca am un sutien ca al tau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). Personal, as alege o varianta de mijloc, ceva intre cele 2 tinute, dar oricum, cu riscul de a ma arata, tu oricum o sa arati foarte bine si o sa eclipsezi in orice deci don't worry very much! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 29 2007, 02:32 AM
Post #89

Musafir

In club am fost cu ea si atat in alta parte n-am purtat-o. Stiam eu ca nu e adecvata. Adevarul e ca nu am haine de nunta fiindca n-am participat de ani de zile la una, cu o singura exceptie si aia stighera. Nu e un eveniment important nici pe departe pentru mine insa o sa incerc sa compensez cat pot pe toate partile. Multumesc de sfaturi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
spiridus
post Sep 29 2007, 03:16 AM
Post #90

Musafir

de ce nu pui sacoul alb peste rochita neagra?
si accesorii tot pe alb si negru...

+Quote Post

15 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th June 2025 - 01:54 PM