![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Degeaba acopar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sacoul e foarte decoltat, n-am sandale albe sau negre, in fine n-am cum.
Nici asa nu-i bine? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Asta l-am luat acum cativa ani de la o casa de moda pentru ca mi-a placut. N-am avut ocazia sa-l port mai mult de 2-3 ori. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC03616m_resize.jpg) Ca sa vedeti ca e 5 dimineata si io nu dorm, veghez la nemurirea sufletului ca altfel nu-mi dau seama ce stau ca popandaul pana la ore din astea. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Eu zic ca e bine, sa nu fie prea rece pentru rochita de vara.
Si costumatia alba merge, cu ceva negru sau rosu pe dedesubt, nu-i asa mare bai ca e alb, eu care am avut "abonament" la nunti in ultimii ani pot sa iti spun ca n-a trecut una fara cel putin inca cateva persoane in alb. Stiu ca nu se face, dar e caz de forta majora. Oricum, iti doresc petrecere frumoasa si asteptam impresiile de dupa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, walpu, tu si-un sac daca-ti pui pe tine arati excelent. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Rochia asta mi se pare potrivita, esti eleganta. Pui un sacou pe deasupra si gata. Pentru la petrecere ar fi bine sa-ti iei un sal cu tine, e mai comod decat sacoul. Sa ne spui cum te-ai dus pana la urma. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Asta e castigatoarea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Distractie placuta!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu m-am imbracat cu niciuna din cele de mai sus pana la urma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mi-am luat atarnatoarea aia mov baby doll pe care mi-am cumparat-o acum cateva saptamani si am pus-o pe undeva pe aici. Numai bine ca am stat mai lejer. Nunta a fost chiar in regula, eram bine asa cum am fost, se cam lichise cameramanul de mine dar i-o trecut repede. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tutto bene, par consequence. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Perfetto atunci! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Ce ti-e cu femeile astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cameramanul,hm? Pai te-o fi considerat buna de ...filmat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
N-am stiut unde s-o pun, deci...
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0400-1.jpg) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faina rochita! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cred ca as fi mers ori cu alta gentuta, ori cu alti pantofi. Sa inteleg ca machiajul e pentru rochita asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, foarte draguta rochita si corpul lui Book! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Imi place movul! Si eu as fi schimbat totusi gentuta...
p.s.: Nu va mai uitati la stirile ProTv! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 12:23 PM |
|