IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> ATENTIE! Produse care NU trebuie cumparate!, Red alert! Produse de care ar trebui sa ne ferim!
Meg
post Sep 28 2008, 10:42 PM
Post #61

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

QUOTE(alyna07 @ Sep 27 2008, 06:24 PM) *
subscriu la samponurile de la Avon... (desi cineva mi-a spus ca ei ii e foarte bun ceva sampon Avon)... poate ca in alte tari sunt bune produsele de la ei, dar cele de la noi... nu prea mi se par de calitate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

imi amintesc ca am avut si eu in liceu, dar nu mi-a creat probleme. depinde de tipul de par..
Go to the top of the page

+Quote Post
FeuerFuchs
post Mar 28 2009, 02:47 PM
Post #62

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Timisoara
Member No.: 6,148

Cu avon am avut si eu probleme....mi-a reaparut matreata (dupa ce scapasem de ea inainte) tocmai de la un sampon care trebuia sa fie anti-matreata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si alte experiente urate am avut cu Schauma......nu-mi cumparam eu...dar cand mergeam la ai mei acasa si ma spalam, ala numai ma dadea peste cap....dupa o zi aveam mancarimi ingrozitoare si parul mi se ingrasa groaznic

In schimb sunt multumita de Garnier Fructis Long & Strong....il folosesc de ceva timp si mie imi e ok......Pe langa asta ..am primit mai demult ceva sampon si balsam din aceeasi gama (pentru par casant, degradat etc).....din Germania....nu mai stiu cum le zicea...dar erau extraordinare

Si geluri de dus tot din Germania am ....si pot sa zic ca nu au efectele adverse pe care le aveau alte geluri de dus de la noi din tara...cele de la noi imi uscau pielea ingrozitor pe moment, dupa care mi se ingrasa foarte tare...

+Quote Post
Teocris
post Mar 28 2009, 03:07 PM
Post #63

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu de Avon am auzit numai de bine. Daca nu a fost bun pentru cineva, nu inseamna ca nu e bun pentru nimeni.
Topicul acesta se numeste " Produse care nu trebuie cumparate". Aici trebuie demascate produsele cu adevarat periculoase, care chiar nu trebuie sa le mai foloseasca nimeni. Reclama proasta pentru un produs sau altul(din motive subiective), fara dovezi ca si in cazul altor persoane va avea reactii adverse, nu-si are rostul aici. Parerea mea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cunosc persoane care au cumparat si cumpara de la Avon. Nu cred ca este o rusine. Este o firma mare si cunoscuta in Romania si nu cred ca este fata sau femeie care sa nu fi cumparat ceva de la ei(chiar daca se bate cu pumnii in piept ca ea-si cumpara numai din strainatate). Fiecare produs in parte, indiferent de la ce firma, este bun pentru cineva, la fel cum acelasi produs nu se potriveste altei persoane. Asta nu-l face periculos pentru omenire (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2009, 03:24 PM
Post #64

Musafir

Teo, vinzi Avon? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Glumesc!

Pai atunci putem inchide topicul asta, ca niciuna dintre noi nu-i chimista specializata pe cosmetice. Adica de ce sa nu ne plangem de produsele care nu ne fac bine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 28 2009, 03:24 PM
Post #65

Musafir

teo, nu te supara, dar majoritatea produselor avon- made in poland, sunt foarte proaste si incomparabile calitativ cu cele din State, aceeasi marca. Au, insa, o strategie de marketing f bine pusa la punct. Nu e o rusine insa sa le cumperi si nu trebuie sa comanzi in strainatate pt produse bune, pt ca se gasesc si la noi pe piata daca vrei sa alegi. Gradul de perciculozitate pt propriul organism il decide fiecare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 28 2009, 06:59 PM
Post #66

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

In acest subiect sa vorbeste insa despre produse care nu ne-au priit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu de la Avon nu m-am impacat cu absolut nimic.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 28 2009, 09:14 PM
Post #67

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Si eu am avut Avon si nu mi-au facut rau in sensul de iritatii, cosuri sau alte probleme de genul. Dar fardurile nu tin deloc, cremele nu intra asa de bine in piele, nuantele la ruj nu sunt ca in catalog...

+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2009, 11:12 AM
Post #68

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(kalua @ Mar 28 2009, 04:24 PM) *
Pai atunci putem inchide topicul asta, ca niciuna dintre noi nu-i chimista specializata pe cosmetice. Adica de ce sa nu ne plangem de produsele care nu ne fac bine? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Spuneti-mi scrantita, dar eu altceva ma asteptam sa gasesc aici (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Daca nu ma insel, exista un topic special in care te poti plange de Avon.
In titlul acestui topic sunt cuvintele: " Atentie!" si "Red alert!". Asta inseamna ca cei care posteaza aici demasca produse ce pun in pericol sanatatea sau siguranta oamenilor ce le folosesc.
Am crezut si inca mai cred ca se face o grava greseala amestecand borcanele in felul asta.

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 29 2009, 11:22 AM
Post #69

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Hai sa ma plang si eu de o crema de la Oriflame Optimals Sensitive Day Cream, nu-i nimic de capul ei. Creme de la Oriflame nu-mi mai iau, am incercat destule si nu m-a dat nici una pe spate. Si la crema de ochi tot de la ei, dupa ce ma dadeam cu ea incepeau sa-mi lacrimeze ochii.
Nu neaparat ca pun in pericol sanatatea ci produse care nu sunt asa de bune cum li se face reclama, cred ca asta ar fi ideea.

+Quote Post
Jo
post Mar 29 2009, 11:27 AM
Post #70

Musafir

Eu sunt de acord cu Teo... Mie de ex imi plac fardurile de la Avon. Pe pleoapa mea cel putin tin o zi intreaga, si au culori dragute. Sau, alt exemplu: multor fete nu le-a priit retin-a, pentru altele a facut minuni. Asa ca nu potem sa zicem ca e o crema proasta pentru ca nu le-a priit unora. Depinde foarte mult de tipul de piele si de asteptarile noastre.

+Quote Post

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 01:02 AM