![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Blondina eu sunt rac as vrea sa aflu si eu mai multe despre cum se afla ascendentul si celelalte, compatibilitate cu cine Da cu cine Nu,mai ales ca am un prieten care si el este rac, as fi chiar curios !!!!!!! Tine-ma la curent, imi plac comparatiile dintre teorie si practica ! Aş fi curios cīt se potriveşte şi cīt nu !!!!! :hainoroc: Sa nu-mi zici ca prietenul ala al tau e si casatorit cu o Moldoveanca :fluierat: :morideris: Sorin. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Mistaco tu esti fata sau baiat? :fluierat: Nu inteleg de ce ma intrebi; "pentru ca sunt curios"..... asta este partea noastra "feminina' a baietilor. Da sunt baiat.........sa-mi fie frica sa recunosc sau nu!!!! :hainoroc: Pentru Sorin : Cred ca da , prietenul este casatorit cu o MOLDOVA, ca de altfel si eu tot cu o MOLDOVA!!!!!!!!! :-* |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci...Traiasca Moldova :hainoroc:
Si mai ales Moldovencele :aplauze: Sorin!! |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiasca moldovencele si ........noi pa linga ele :hainoroc: :-*
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Zi-mi data nasterii(inclusiv ora aproximativa a nasterii) si locul nasterii si iti calculez eu ascendendul mistaco. :)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
20.07.1967 ora 02.00 Braila
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Mistaco esti Rac cu ascendent in Gemeni (daca ora este corecta)
Relatii īntre zodia Rac si alte zodii Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Scorpion, Pesti Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Berbec Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Balanta Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Leu Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Capricorn Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Scorpion Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Gemeni, Pesti Ascendentul in Gemeni Nativul cu Ascendent in Gemeni este schimbator si capricios, dar, spre deosebire de nativul din zodia Gemenilor, reuseste sa ramāna cu picioarele pe pamānt. Pentru el, totul este un exercitiu intelectual, tot ce vede si tot ce i se intāmpla trebuie pus la indoiala si dovedit cu argumente logice sau cu fapte concrete. La fel de multe intrebari isi pune si despre propria persoana, astfel incāt ajunge sa isi cunoasca foarte bine limitele. Din punctul de vedere al sanatatii, nativul cu Ascendent in Gemeni este predispus la neurastenie, astm si artrita, mai ales la māini. In relatiile cu ceilalti, nativul cu Ascendent in Gemeni este entuziast si plin de verva. Ii plac la nebunie discutiile pe orice tema, care il stimuleaza intelectual. In relatiile sentimentale, simte nevoia de independenta si nu suporta posesivitatea si gelozia. :offtopic: Mistaco si sorin,fara discutii offtopic please.Multumesc. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult de informare !
Este buna insa nu vad nimic despre rac si fecioara ! Eu sunt casatorit cu o fecioara de 17 ani, oare cum mai rezist? :hainoroc: Cind ma uit la ceea ce ai scris, ma gindesc daca sa ma sperii sau sa ma incurajez ! Multe sunt adevarate! Uneori ma si inervez ca sunt asa!!!! |
|
|
![]()
|
|
Zi-mi data si locul nasterii sotiei tale Mistaco.(insclusiv ora nasterii).
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
06.09.1967..........ODOBESTI, Vrancea. :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |