![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
fara sfarsit nu o sa existe niciodata un nou inceput. Stiu, tocmai de aia ma consider un paradox ambulant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar nu ma pot abtine. Cu fiecare sfarsit mor un pic. Am lasat o gramada de cadavre in urma. Si faza e ca....uneori "mirosul" devine insuportabil. Kary (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
De acum incolo, imi voi continua aberatiile la Bloguri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Soro , ma tot gandesc ce draku sa iti spun si mi se pare ca orice as spune e de prisos, ca ma stiu pe mine cum sunt in momente din astea ...
Dar uite am sa-ti impartasesc ce ma chinui eu sa invatz de ceva vreme ( nu prea imi iese, dar tu sa faci ce zice popa nu ce face popa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Si eu aveam tot timpul nevoia asta ca lucrurile sa aiba o finalitate clara, sa simt acut sfarsitul ca sa am puterea sa zic "Punct. Si de la capat". Dar incerc sa ma impac cu gandul ca nu tot timpul e posibil. Unele lucruri mor incet incet in timp si nici nu iti dai seama cand au murit de tot si te trezesti ca mergi asa din inertie si nici nu stii incotro. Dar in general simti cand se impune o schimbare, eu simt asta cand ma trezesc in fiecare dimineata cu o senzatie de "ceva e in plus" sau "ceva lipseste" in stomac...si stiu sigur ca nu e vorba de mancare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ma gandesc ca uneori trebuie sa inveti sa accepti si sfarsiturile ambigue, care nu prea seamana a sfarsituri si sa nu te chinui prea tare sa resuscitezi situatia. Iar alteori, cand simti ca se impune, trebuie sa fortezi "sfarsitul" prin orice mijloace posibile doar pentru a sti ca e alba ori neagra si pentru a putea beneficia de un "clean start". Dar cred ca de cele mai multe ori, cel putin in cazul meu, am ajuns la concluzia ca nu aveam nevoie de nici un sfarsit sau inceput ci pur si simplu de o pauza.... |
|
|
![]()
|
|
Da, in cazul asta era vorba de o pauza. Numai ca mi-am dat seama dupa aia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si oricum, sfarsitul depinde de la caz la caz. In unele situatii merge faza cu lasatul balta sau terminatul de la sine. In altele insa, e imposibil sa pui punct pana nu reusesti sa extragi idele principale si sa faci rezumatul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
szimcsi, m-am regasit in foarte multe din randurile scrise de tine.. (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Aoleu, pentru binele tau sper ca nu e asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nu ii doresc nimanui sa afle cum e in papucii mei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
ehh, szimcsi, nici eu nu doresc nimanui sa afle cum e in papucii mei..nu cred ca ma potrivesc cu lumea asta..
by the way, pe cat e nunta? (sper ca nu am inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
21 iulie. Si se apropie cu pasi repezi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
de ziua lui geo si cu 2 zile dupa ziua mea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
felicitari!! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) cum merge cu pregatirile? ti-ai gasit rochie de mireasa? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:12 AM |
|