IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 4 5 6  
Reply to this topicStart new topic
> Ce nu va incumetati sa gatiti?
roxanica10
post Jul 24 2007, 02:43 PM
Post #51

Musafir

Dragutelor, pe caldurile astea, voi va ganditi la creme de zahar ars sau clatite? Eu mai mult de o salata nu-s in stare sa fac.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 24 2007, 05:49 PM
Post #52

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

mie nu-mi place sa gatesc da imi place sa fac prajituri si sa le si manac da pe caldurilea astea mi-a pierit cheful de facut prajituri.
am facut Cleo sirop de zmeura da fiert n-am avut curaj sa fac nefiert de teama ca mi se strica si de teama ca-i da un gust in plus salicilatul ala.
Fara ala stiu ca nu tine, poate totusi incerc da din cantitate mai mica.

+Quote Post
dr_wise
post Jul 25 2007, 07:53 AM
Post #53

Musafir

Cleo dear, te astept cu cea mai mare placere la Cta, dar crema de zahar ars tot nu prestez! Eu nu stiu cum sa-mi indoctrinez creierasul ca toate dulciurile sunt otrava pt organismul meu si tu vrei sa fac asa ceva in casa?!!! Pai crezi ca ma pot opri pana n-o rad pe toata?!! Nuuuu, never! Mai bine mergem la On plonge si mancam o crema de zahar ars excelenta, sau o panacotta dumnezeiasca la Marco Polo si gata! Lasa-te pe mana mea de drogata (am un pancreas...suma tuturor aurolacilor din Ro), sa vezi ce bine o sa ne fie! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 4 2008, 12:29 PM
Post #54

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/help1.gif)
biscutii macaroana (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

o astept pe kari sa rada de mine (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 4 2008, 01:02 PM
Post #55

Musafir

Ai, bre, ca de facut i-ai facut, nu se poate pune la categoria asta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nu rad deloc, sunt chiar foarte serioasa. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 4 2008, 03:37 PM
Post #56

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

las' ca tu poti sa razi linistita ca razi cu drag (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
am incercat-o de 4 sau 5 ori din retete diferite singura chestie ar fi ca nu-mi ies din cauza zaharului ala glace care are amidon ... deci nu ies cu dantela aia si gata. ieri am mai facut o tura si-am pus-o in gunoi direct din cuptor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Teocris
post Sep 30 2008, 08:55 AM
Post #57

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ciorba de burta.
Pur si simplu nu-mi vine sa ma apuc de ea.
Insa, cand face tata, nu ma pot abtine sa nu cer si a doua portie.

+Quote Post

6 Pages V  « < 4 5 6
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 03:00 AM