IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Vergeturile, Exista leac?!
bebe_maria
post Apr 19 2009, 05:13 AM
Post #41

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

Eu n-am simtit-o ironica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Si pe mine m-a surprins, 34 cm mi se pare mult. De unde sunt centimetrii astai rozy, de la mijloc, sold, in total sau cum se calculeaza?
Apropo de vergeturi si eu stiu ca nu dispar asa cu creme si masaje pt ca sunt niste cicatrici, se 'rupe' pielea si pt a o reface e nevoie de metode mult mai complexe. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
valentinad
post Apr 20 2009, 06:26 AM
Post #42

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,304

QUOTE(rozy @ Apr 18 2009, 04:44 PM) *
Am scris bine, 34 cm. Impachetari cu nush ce argila, ultra sunete, si alte "interventii".
Nu stiu exact unde e slaonul asta. Oricum, daca nu esti dn Galati, degeaba aflu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu sunt din galati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . dar m-ar ajuta daca mi-ai spune cum a fost tratamentul: nr de sedinte pe fiecare procedura in parte etc.
chiar as vrea sa ma apuc de tratamente de genul asta, mai ales pentru zona abdomenului

QUOTE(Maàt @ Apr 18 2009, 06:28 PM) *
Valentina nici "n-a facut ochi" pe forum si ironizeaza usor. Viziteaza regulamentul, draga Valentina. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nu eram ironica, numai ca nu am vazut pana acum slabiri de 34 cm. cel mult am auzit de maxim 10 cm in urma unor tratamente de genul asta.

+Quote Post
Culturistul
post Feb 11 2010, 10:59 AM
Post #43

Contaminat
*

Member No.: 7,955

Stiu ca nu ajuta nici o crema pentru o astfel de problema. Vergeturile doar isi schimba culoarea, in functie de activarea sau dezactivarea zonei.

Doar laserul poate rezolva problema. Dar este costisitor.

+Quote Post
OaNa`
post Jul 16 2010, 09:51 PM
Post #44

Obsedat

Group: Dependent
From: Sibiu
Member No.: 8,859

Buna fetelor! :* am 16 ani si sunt noua pe forum, dar citesc de mult timp postarile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In legatura cu vergeturile..am slabit si eu 10 kg intr`o luna..si mi`au aparut niste vergeturi pe picioare.. :|
am fost la doctorul de familie si m`a trimis la endocrinologie si doctorita de acolo mi`a recomandat o crema de la : ASLAVITAL : Emulsie antivergeturi. La mine s`a vazut efectul dupa 3 sapt..verg. mi` s`au albit..dar tot se mai vad daca te uiti atent :| acestea nu dispar...dar, decat mov kum erau inainte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) este mai bine acum.

This post has been edited by Pink Lemonade: Jul 17 2010, 02:36 PM

+Quote Post
Diana.
post Jul 16 2010, 09:57 PM
Post #45

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Oana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 17 2010, 08:52 AM
Post #46

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Multumim pentru pont, Oana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si bine-ai venit.
Si eu am incredere in firma asta, dar pana acum inca n-am folosit nimic pentru vergeturi, ci numai produse pentru fata de la ei.

+Quote Post
OaNa`
post Jul 17 2010, 01:47 PM
Post #47

Obsedat

Bine v`am gasit, (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Si eu la fel foloseam doar produse de fata, dar am incercat si crema aceasta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Pink Lemonade: Jul 17 2010, 02:35 PM

+Quote Post
Bia
post Jul 17 2010, 02:35 PM
Post #48

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Oana, te rog sa folosesti fontul clasic al forumului. E obositor ca ficare sa foloseasca alt font si alta dimensiune de text sau culoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Doar moderatorii au voie sa scrie cu rosu atunci cand dau un avertisment.

This post has been edited by Pink Lemonade: Jul 17 2010, 02:37 PM

+Quote Post
OaNa`
post Jul 17 2010, 02:59 PM
Post #49

Obsedat

Ok, scuze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divaa
post Aug 22 2010, 12:16 PM
Post #50

Contaminat
*

Member No.: 9,044

poi o sa incerc si eu balsamul suedez si metoda aceea cu lista super lunga .. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .vit a, e , argila etc etc. sa vedem...dar asa e ca de la masaj se duc .dar............perseverentza e cheia. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

7 Pages V  « < 3 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 06:36 AM