![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu zic ca fara sidef.
Merge si un fard bej mat si contur turqoise (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (si pentru seara si pentru zi), dar turqoise-ul sa fie singura pata de culoare. In rest un luciu transparent usor sidefat daca vrei si o pudra bronzanta usoara pe pometi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi de sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Cu placere! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
iri |
![]()
|
Musafir ![]() |
Efectuez make-up profesional,machiaj club-30 Ron,machiaj zi-60 ron,
machiaj seara 90 ron,machiaj mireasa 120 ron.Produse profesionale:spam |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 9-March 11 Member No.: 9,955 ![]() |
Sunt o mare fana a tot ceea ce inseamna frumusete, machiaje, ingrijirea corpului, a parului si tot asa.Dar insa stau foarte prost financiar.Cineva mi-a sugerat sa particip la concursuri pe bloguri si acolo pot castiga diferite produse.Am gasit foarte multe mai ales in perioada asta.
Am gasit blogul asta: editat Premiile sunt super si imi doresc de mult eu astfel de truse. Voi ce parere aveti? Ati participat la asa ceva? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Gya iti faci un pic de reclama? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Un pic asaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) - btw, gya, trebuia sa pui un link catre postul unde ai vorbit de asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) insa ai... "uitat".
And, btw daca e daruiala, nu vad de ce sint conditii . (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ai, si un sfat: cind cineva sta prost cu banii de obicei isi cauta (inca) ceva de munca, you know. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acuma, na, fiecare face insa ce vrea si cum il duce mintea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Bia, am si eu o intrebare pentru tine, ca stiu ca te pricepi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu am un ten gras si am si cercane destul de vizibile. Nu tin de odihna/oboseala, le am de cand ma stiu, mostenire. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Intrebarea mea este: ce tip de fard de ochi ar trebui sa folosesc, mat sau lucios/sidefat? Si ce culori m-ar avantaja? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Eu ma fardez foarte rar din cauza ca am tenul gras si de aceea nu prea ma pricep. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sar'na de info. |
|
|
![]()
|
|
In primul rand, fardul de pleoape nu se da pe cearcane.
Fardul de pleoape in nuante irizate, sidefate, etc. ar trebui evitat ziua sau folosit ceva foarte discret, perlat si nu foarte sclipitor. In general e bine sa se foloseasca nuante mate ziua sau pe cat posibil. Cat despre cearcane, trebuiesc acoperite si corectate, depinde de cat de inchise sunt la culoare. In generals e foloseste un neutralizator de culoare apoi foarte putin corector peste. Tenul gras daca este machiat corect nu mai luceste si arata proaspat. Pentru a invata cum sa te machiezi corect insa nu sunt suficiente videoclipurile de pe youtube ci o sedinta de test cu un makeup artist. Asa vei fi sigura ca folosesti exact produsul potrivit si tehnica potrivita. This post has been edited by Stiletto: Jan 2 2012, 12:22 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Sar'na pentru info. Stiu ca fardul de ochi se da pe pleoape. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar am auzit ca cel sidefat scoate si mai tare in evidenta cearcanele. De aia nu eram lamurita. Oricum, daca folosesc ceva sidefat, folosesc exclusiv pentru seara.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 05:42 AM |
|