IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre machiaj, discutii, pro/contra si altele
splendora
post May 2 2007, 05:59 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

merci frumos. Dar nu cunosc niciun fond de ten care sa fie intr-adevart bun. Vara-mea folosea de la L'oreal. Era intr-o sticluta cu capac rosu, dar nu mai stiu cum se numea. Mi se pareaca era bunicel. Alte sugestii referitoare la un fond de ten bun,ai (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ? Imi dau cu crema hidratanta mereu, in fiecare zi, dar intr-adevar tenul meu e sensibil si cateodata apar si pete, roseata sau in jurul nasului si a barbaie, apar coji (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Nu trec cu orice crema le-as da. Ma mai dau cu crema de galbenele pt asta, dar tot nu face mare lucru. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Ala80
post May 2 2007, 06:27 PM
Post #52

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Splendora, despre fond de ten discutam aici .

+Quote Post
ionela
post Jun 3 2007, 01:54 PM
Post #53

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,739

cam de cate ori pe saptamana ajungeti acasa obosite si nu va mai demachiati??
mie mi se intampla si am nevoie de cateva zile apoi sa imi revin cu tenu.
imi place sa fiu machiata imi da incredere in mine mai multa cand arat bine aranjata dar...........
e mai grau cu demachiatu:(

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2007, 02:12 PM
Post #54

Musafir

Niciodata!
Demachiatul si spalatul pe dinti ia cam 5 minute. Cand ajung foarte tarziu acasa, spre dimineata, sunt oricum cu o doza de adrenalina in mine si nu ma pot culca imediat cum am ajuns acasa.

+Quote Post
Philia
post Jun 3 2007, 04:29 PM
Post #55

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

nici eu nu ma pot culca nedemachiata....
numai cand ma gandesc:machiaj+praf+transipartie+fum de tigara....
no merci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Ala80
post Jun 3 2007, 04:48 PM
Post #56

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Azi am ajuns acasa la 5AM, dar nu m-am culcat fara sa ma demachiez. Si am avut ceva de dat jos de pe fata+decolteu. Cred ca sunt ani de zile de cand nu m-am mai culcat nedemachiata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Jun 3 2007, 09:54 PM
Post #57

Musafir

nici eu nu pot dormi nedemachiata indiferent la ce ora ajung acasa sau oricat as fi de obosita nu concep parca aud tenul cum striga " demachiaza ma", la fel si cu spalatul pe dinti, cum a zis si Kalua nu dureaza decat 5 minute asa cum stam zeci de minute sa ne machiem sau sa ne aranjam parul la fel putem sacrifa 5 min sa ne demachiem.

+Quote Post
roxanica10
post Jun 3 2007, 10:03 PM
Post #58

Musafir

Mai fetelor, va felicit pentru consecventa. Eu, trebuie sa recunosc, ca mi se mai intampla sa adorm prin sufragerie si atunci cand trebuie sa ma mut in dormitor nu mai sunt in stare sa fac nimic...deci adorm, fara sa ma demachiez. Daca ar fi sa fac o medie, frecventa este de o data pe saptamana. La mine, in mod normal, dupa demachiere trebuie sa ma dau cu crema pentru dermatita, deci e musai s-o fac. As zice ca sunt pe drumul cel bun, avand in vedere ca-n trecut eram si mai lenesa.

+Quote Post
ioannaraluka
post Jun 4 2007, 08:18 AM
Post #59

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

Deci, eu cand nu mai pot si nu mai pot de somn ma spal cu sapun pe fata in loc de ritualul cu demachiant, ca sa scap mai repede. Dar din ce in ce mai rar mi se intampla.

+Quote Post
Cindy
post Jun 4 2007, 12:41 PM
Post #60

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

roxanica, macar niste servetele demachiante ar trebui sa ai langa tine..nu e cea mai extraordinara alegere, am inteles ca ar putea irita tenul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar decat sa adormi cu machiajul pe fata, care probabil are deja ore bune..
si mie mi s-a mai intamplat sa adorm nedemachiata, dar foarte rar, de fapt mai mult cand nu dormeam la mine acasa..(si ca scuza: nu aveam ustensilele necesare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sau voiam sa arat si eu bine..)

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM