![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sweet, iti inteleg ingrijorarea. Cred ca eu nu sunt atat de consecventa din cauza ca n-am probleme mari cu tenul. Dar, repet, imi tratez lenea care ma apuca seara. Daca ma ia somnul, nu mai sunt buna de nimic. Al meu deja s-a invatat cu mine si incearca sa nu ma provoace...ca-s foarte irascibila cand sunt somnoroasa. Bine...ca nu mai tin minte decat jumatate din ce zic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (asta a fost o paranteza).
Nu prea am folosit servetele demachiante...apropo de servetele, imi zicea o prietena ca exista unele de la Chanel speciale pentru excesul de sebuum din zona T de pe timpul zilei. O sa le incerc cu prima ocazie cand ies afara, ca sa mi le procur. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet, panstick-ul nu e prea gras? Trebuie sa-mi iau si eu ceva si mi-amintesc ca am avut un colorstay stick de la revlon, era foarte cremos, acoperea bine dar mult prea gras.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Wal, este putin gras, are o consistenta cremoasa, pe el chiar scrie ca este indicat pt tenul normal spre uscat. Dar eu nu am avut probleme cu el, nu imi lasa pielea grasa, ci chiar se vedea foarte natural si acoperea foarte bine. La capitolul asta, sta cam cel mai bine din ce am incercat. Pe caldurile astea, totusi nu am curaj sa ma dau cu el, poate doar peste fdt daca mai e nevoie.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutelor, am gasit aici niste filmulete interesante despre make-up. Intr-unul prezinta si pensulele si la ce le folosim. Sper sa va impacati cu spaniola (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Click here! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dom'le, am si eu o problema si decat sa deschis un topic nou, ma bag aici, ca tot se discuta diverse despre make-up.
Eu nu suport caldurile, cam transpir, in special la fata (si deci si la par). Si ma trezesc ca odata cu transpiratia imi sterg si pudra si blushul si rezultatul e penal...va dati seama. Da-ti si mie, va rog, o solutie. Eu nu m-am gandit decat la un fard waterproof, dar nush daca exista pudra libera si blush waterproof (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Voi ce faceti in astfel de situatii? Mentionez ca ar mai fi solutia nefardarii, mai ales ca toata lumea imi spune ca sunt mult mai frumoasa nefardata, naturala. Dar exclud varianta asta, pt ca urasc sa-mi luceasca fata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
o pudra transparenta, Nimphe? Una care sa nu coloreze,doar sa estompeze luciul
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
de produsele Manhatan stiti ceva , au aparut la mine in oras dar nu am indraznit sa mi iau caci nu stiu nici o parere despre si ma gandesc ca poate sigur cineva de aici a avut sau a auzit o parere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plssssss
la fel si eu nimphe patesc parca nici nu mi mai vine sa ma machiez (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimphe, nu te mai machia, cine ti-a spus ca esti frumoasa nemachiata are aceeasi parere cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu vara n-as putea sa pun pe fata altceva in afara de crema cu protectie solara (de fapt, pana anul asta, nici de aia nu foloseam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Simt ca mor de cald si transpir de la natura, apai sa mai am si fdt si pudra si blush, ptiii! Solutia cea mai simpla: nemachiata, o apa termala in geanta si dischete cu care sa te improspatezi. Parerea mea! (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Lost, eu am un creion manhattan luat din elvetia si mi se pare exceptional, are o mina moale si o nuanta superba de verde. Ai putea incerca, pe rand, cate un produs de la ei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Dom'le, am si eu o problema si decat sa deschis un topic nou, ma bag aici, ca tot se discuta diverse despre make-up. Eu nu suport caldurile, cam transpir, in special la fata (si deci si la par). Si ma trezesc ca odata cu transpiratia imi sterg si pudra si blushul si rezultatul e penal...va dati seama. Da-ti si mie, va rog, o solutie. Eu nu m-am gandit decat la un fard waterproof, dar nush daca exista pudra libera si blush waterproof (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Voi ce faceti in astfel de situatii? Mentionez ca ar mai fi solutia nefardarii, mai ales ca toata lumea imi spune ca sunt mult mai frumoasa nefardata, naturala. Dar exclud varianta asta, pt ca urasc sa-mi luceasca fata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nimphe, te invidiez pentru increderea pe care o ai in tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai observat ca ai scris si in alte posturi asta. Fetele spuneau despre niste servetele matifiante, care nu afecteaza machiajul. Ally le recomanda pe cele Sephora. Si intr-adevar, poti sa iei o pudra si chiar blushul la tine in permanenta, sa iti reimprospetezi machiajul pe parcursul zilei. This post has been edited by sweet_girl: May 27 2008, 11:16 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multumesc mult pt sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Lost, eu am un demachiant de ochi de la Manhatan si e ok. E din acela in 2 faze, cu ulei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:50 PM |
|