IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Despre machiaj, discutii, pro/contra si altele
Cindy
post May 28 2008, 05:43 PM
Post #81

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(chintesenta_raului @ May 28 2008, 05:00 PM) *
eu am mai observat o chestie datorata faptului ca sunt o lenesa. daca dorm fara sa ma demachiez, cand ma trezesc si ma demachiez tenul arata super bine. de ce oare? :|

Hai ma, pe bune?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu ce te machiezi?
Imagineaza-ti tot praful si impuritatile adunate pe pielea ta din metropola + fardurile, sufocandu-ti pielea, in timpul in care ea ar fi trebuit sa se regenereze, momentul optim de altfel. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
happyCat
post May 28 2008, 06:12 PM
Post #82

Musafir

Chinte, si eu am observat o chestie in legatura cu (ne)demachiatul. Cu ceva timp in urma am avut o viroza urata si timp de cateva zile nu am iesit din casa, nu m-am machiat, nu m-am demachiat, nu m-am spalat pe fata, nimic. Cand m-am uitat in oglinda apoi fata mea arata mai bine decat de obicei, desi eu ma asteptam sa arate mai rau.
De atunci imi tot propun sa mai repet experienta asta, sa vad cum ar reactiona tenul meu, dar parca m-am obisnuit cu ritualul de 'infrumusetare' zilnic.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 28 2008, 06:21 PM
Post #83

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

mey, eu acum am o porcarie de fond de ten calmant de la avon (pe care il fac fifty fifty cu fratello), o pudra de la deborah (dar nu ma dau mereu cu ea), fard de obraz si de ochi de la Pierre Cardin si un rimel Diorshow, deci nu cine stie ce grozavii de produse, dar sa mor de nu arata beton fata daca o demachiez dimineata dupa o noapte dormita cu the mask on (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
va anunt adevaratele efecte cand oi ajunge pe la 50 de ani si probabil voi avea abonament la clinicile de chirurgie estetica (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 28 2008, 07:06 PM
Post #84

Musafir

Sweet...problema cu excesul de sebum e una, pe aia mai tin in frau cum o tin, dar necazul e cu transpiratul. Cremele matifiante nu ma ajuta deloc in sensul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
O pudra lejera chiar tre sa imi iau. Aveti ceva recomandari pt moi?

+Quote Post
Bia
post May 28 2008, 07:25 PM
Post #85

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pai vara orice ai face tot transpiri la cate grade sut afara. Pudra face si ea fata moderat situatiei...

+Quote Post
ToothFairy
post May 28 2008, 07:28 PM
Post #86

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Stiti o pudra necomedogenica si accesibila ca pret? pleaaase,help me! si io cred ca renunt la fdt pe canicula asta...da`totusi nu pot renunta de tot la machiaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 28 2008, 07:32 PM
Post #87

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu in locul tau nu as renunta la fond de ten pentru pudra. dar poate stie pink mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 28 2008, 07:37 PM
Post #88

Incurabil

Pai m-am gandit sa incerc si asa...ca mi se pare ca nu "da bine" cu canicula d-afara, cu sudoarea tenului...nu stu`...intr-un fel, fdt mai si protejeaza impotriva prafului de-afara..
Am vazut pe la miss sporty ceva pudra pt ten gras, da` nu prea am incredere..

+Quote Post
lxn
post May 28 2008, 07:38 PM
Post #89

Musafir

Lasati-le incolo de spoieli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sincer, cred ca pe asa calduri, fdt + pudra + blush + transpiratie si praf fac mai mult rau tenului decat bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sunteti frumoase si naturale, eu zic ca nu va mai agitati atat, in plus, cui nu-i place, sa nu se uite, eee!

+Quote Post
ToothFairy
post May 28 2008, 07:41 PM
Post #90

Incurabil

Apai eu ma simt incompleta fara fdt si dermatograf...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma gandeam insa ca poate e mai usor de "punctat" micile imperfectiuni cu o pudra buna si e mai usor pt ten sa respire prin pudra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

lxn , imi place, ca ai incredere in tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
eu-s mai complexata asa...fara fdt sau mai nou, pudra (pe viitor) ...daca imi recomandati si mie una buna plss

+Quote Post

12 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 02:32 AM