![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 13-June 08 Member No.: 4,066 ![]() |
si eu am la fel semnele pe picioare de la epilat. Si nu am vesti prea bune pt tine...eu am fost la 3 medici dermatologi si nici un tratament n-a dat rezultate. Dupa multe unguente, multe medicamente si multi bani cheltuiti....picioarele mele arata la fel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 30-June 08 Member No.: 4,150 ![]() |
crema e buna si nu iti face parul sa creasca mai mult sau mai inchis la culoare. e la fel ca la inceput. am gasit o crema care nu miroase chiar ata de urat si e si destul de eficienta
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mi-am epilat azi firele noi aparute pe picioare cu killerul meu rowenta si m-am dat cu unguentul asta cu ihtiol. imi miros picioarele a trabant, ca sa nu zic basculanta. macar sa vad daca da roade (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cand m-am facut pe maini cu ceara m-am dat apoi cu miere amestecata cu un pic de lapte si am stat asa vreo ora. n-am avut nici cea mai mica iritatie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
interesanta chestia cu laptele si mierea. o sa incerc si eu. dar nu se simte ciudat pe piele mierea aia? oricum daca functioneaza atunci nu mai conteaza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine cand m-a epilat la cosmetica acum cateva luni m-a dat apoi cu o crema de corp foarte fluida si racoaroasa asa si cand am ajuns acasa nu am avut nici o iritatie, nimic. Eu cand ma epilez singura ma umplu de puctulete rosii. Urmatoarea data cand am mers am tras cu coada ochiului sa vad ce fel de crema era: o crema de corp cu ulei de tea tree de la firma Australian Organics Bodycare sau cam asa ceva, insa n-am vazut-o pe nicaieri prin magazine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ayleda, se simte foarte ciudat mierea pe piele, eram lipicioasa, imi tineam mainile departate, dar a meritat, n-am avut nici cea mai mica iritatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu ca sa scap mai repede de punctuletele alea rosii ma bag cu mainile/picioarele sub dusul cu apa rece.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 13-July 08 Member No.: 4,239 ![]() |
WoOw ... Sper k aiki ma lamureste cnv ..
Hy !!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sunt Andra .. Am 15 ani .. j am o mare problema .. de care nu jtiu cum sa scap .. Si anume .. ::. Am par pe tot corpul .:: .. Nu jtiu cum sa scap de el .. pt k nu ma pot epila peste tot .. o sa creask la lok oriqm .. nu jtiu ce sa mai fak .. sunt adolescenta .. nu pot sa port o bluza mai scurta .. sau sa mi se vada burtik ft. spatele .. pt k e plin de par .. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .. Vreau sa scap o data de el .. adik am mai intalnit fete care au par pe corp dar nu asa mult j mare k mn ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... este peste tot ... spate .. burta .. sanii .. picioare .. khiar j pe fundulets .. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... Nu jtiu ce sa fak ... Ajutati*ma va implor .. am citit in reviste de astfel de cazuri .. j solutia era ... medicul endocrinolog ... am fost la doctoritsa de familie sa ma interesez ... j ea a spus k sa nu ma duk la niki un medic endocrinolog .. pt k este ceva firesk .. dar nu sunt de acord q ea .. ma voi face de rusine toata viatsa ... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... Ajutatsi*ma ... [-o< ... astept raspunsurile voastre ... AJUTATI*MA !!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Offf Am Mai Deschis Un topik despre asta .. :-s ... :-< ... Kutatsi tpoicul .. ::. Cum Scapam De Parul Nedorit .:: J Rasp va implor .. Sunt aproape disperata .. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Andrusca te rog sa nu mai scrii in felul asta pe forum ca ne suparam. Ce limba e asta?
cat despre problema ta citeste ce au scris fetele pe topicul acesta si-apoi mai vorbim. deci vezi ca-s cu ochii pe tine |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 13-July 08 Member No.: 4,239 ![]() |
Andrusca te rog sa nu mai scrii in felul asta pe forum ca ne suparam. Ce limba e asta? cat despre problema ta citeste ce au scris fetele pe topicul acesta si-apoi mai vorbim. deci vezi ca-s cu ochii pe tine Ok Cleo .. Multumesc .. Si Scuze Pentru Felul Cum Scriu .. Dar Asa M*am Obijnuit .. :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:18 AM |
|