![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai negru nu e, nici aspru, dar e multicel si lung (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar e dubios sa am manile mai paroase decat picioarele dupa o luna de ne-epilat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by rozy: May 13 2009, 10:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) Mda, asa e. Incearca odata la un salon, sa vezi cum e. Stai linistita, nu o sa-ti creasca dublu dupa aia. Cu crema in schimb nu te sfatiesc in nici un caz! (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Crema nu pun oricum nicaieri pe corpsor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nici eu. Am incercat o singura data si... (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca si aspect e mult mai bine, mai feminin , iar daca e si bronzata pielea chiar e misto o sa vezi asta cand o sa o compari cu cea neepilata. Eu nu stiu dupa ce naiba m am apucat acum vreo 2 ani, na inca o grija in plus, de rarit nu s a rarit, inchis la culoare sau tepos nici atat, parca e mai lung (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma gandeam ca daca trag o ceara cam pe vremea asta in fiecare an, e de ajuns, ca iarna e cu maneca lunga, nu ma vede nimeni vara e nasolie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si nu tin neaparat sa fie mana cheala cheala, deci pana trece vara,sa zicem ca ajunge cum fu initial, ei, nu-l mai epilez iar,il las pana vara viitoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hai ca mi-a mai traznit una. Sa ma epilez pe mani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Care din voi face asta, si prin ce metoda, si daca regreta ca a facut-o? Se rareste,se inaspreste dupa? Cum e? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu fac asta din clasa a 7-a! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si daa chiar s-a rarit mult. Iar pielea este foarte fina. Culmea este ca multa lume chiar crede ca nu am par deloc pe brate din nastere (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , deci nu mai e perceptibil epilatul dupa un anumit timp. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahhh, m-ai linistit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Boon, urmeaza sa-mi fac si curaj sa ma duc la "ceruit" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Singurul dezavantaj ar fi ca isi pierde pozitia de "culcat", in favoarea celei de "zburlit", atunci cand il lasi iar sa creasca. (IMG:style_emoticons/default/punkistul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Eu am fost vara trecuta prima data la salon, si mi-a placut foarte mult rezultatul. Cand am timp trec pe la salon, cand nu, acasa cu aparatul, de rarit s-a rarit putin. Imi place asa, am bratele asa de catifelate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:29 AM |
|