![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy initial si eu aveam doar pe buza de sus. Nu mi-am batut prea mult capul iar in verile urmatoare m-am trezit ca imi apare si pe frunte si sub ochiul stang...Acum protectie protectie si solutii pentru atenuare plus fond de ten...
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Si eu ma epilez pe brate, in fond nu am de gand sa-l las sa mai creasca vreodata deci nu ocnteaza ca-i rar ori des cand creste. Totusi e mai degraba mai rar decat inainte
E o imagine ciudata sa atasezi o manichiura frumoasa de o mana paroasa. Daca ne epilam peste tot nu inteleg de ce ar fi mainile exceptia. Eu n-s paroasa insa am atat cat sa trebuiasca smuls si-o fac si silkepil-ul de la Brown, ceara nu se impaca grozav cu pielea mea. Tot pe-aici am citit de Ihtiol si mi-am si adus din tara insa miroase ingrozitor si din pacate nu-l pot folosi desi se prea poate sa fie eficient. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da asa e nici nu se compara cum arata manechiura pe o piele epilata (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . Eu folosesc spirt si dadea rezultate, dar vad ca acum nu, o sa mi cumpar baneocin sa vedem cum e. Stiu ca zineritul era f bun dar nu mi cumpar special pt maini, atunci il aveam in casa si de aia l am folosit.
Acum vad ca suntem foarte multe care se epileaza pe maini deci nu sunt eu crazy cum credeam pana acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasati bre' spirtul ala si inlocuiti cu altceva. Spirtul imbatraneste pielea (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Rozy, nu doare...Mie chiar imi place, e ca un masaj cu epilatorul. Mai ales ca mainile le am destul de slabanoage (si tu probabil mai tare), deci mai mult os.
Pudra de talc, apa termala ati incercat? Apropo de fire crescute sub piele, cum am vazut in titlu, citeam despre un produs "Skin Doctors InGrow Go", e in topul vanzarilor pe site-ul strain pe care il dadusem eu. Bineinteles ca la noi este insa mai scump. Am inteles ca are aspirina in compozitie. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu ma epilez pe maini de vreo 3 ani si nu-mi dau seama daca s-a rarit, ma epilez la luna. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Oricum nu-mi pare rau ca am facut-o, imi place cum arata mana epilata. Eu aveam ceva par pe maini. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In ceea ce priveste firele de sub piele, eu le zgandar cu penseta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am terminat operatiunea 'Jos blana' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu a fost cine stie ce durere, s-a miscat rapid, si imi place cum arata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 19-May 09 Member No.: 6,528 ![]() |
Hey fetele! Sunt noua aici pe forum mai mult pentru ca am nevoie de ajutorul vostru, nu sunt inca fan forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vroiam sa va intreb daca sunt dintre voi care ar vrea sa se asocieze cu mine pentru a putea comanda de pe un site unde comanda este minim 300 RON. Este vorba de produse profesionale de par, de epilat, creme...si ne putem lua fiecare cate ceva, eu vreau sa imi cumpar ceara de unica folosinta (dati search 'ceara unica folosinta' si primul site care apare despre acela e vorba). SPER sa fie doritoare! Bye-bye!!!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu cine ar vrea sa se asocieze, ai grija sa nu iti asociem noi un ban, ca daca ai vreun gind, o vizita la regulament de dumireste instant.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:23 PM |
|