![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi am luat baneocin crema, cea pudra a zis farmacista ca e pt rani mai mari (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Crema e grasa am dat vreo 2 zile si nu e mare diferenta, cred ca trebuia pudra (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am luat asa ceva:
http://www.discountshavers.com/philipsepilator6409.html M-am facut la repezeala pe o portiune mica si-s cat de cat multumita (la naiba! tot doare si daca-i mai scump epilatorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Mai revin cu opinii dupa ce trag o defrisare totala. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Uhh pe asta pusesem si eu ochii..(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Sa mai spui neaparat impresii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
L.E. Acum am realizat, e doar 60$ pe site-ul acela? La noi e in jur de 3 milioane, chiar mai mult. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Tu de acolo l-ai comandat? This post has been edited by sweet_girl: May 21 2009, 09:47 PM |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu l-am luat din carrefour cu 259, abia dupa aia am realizat ca la domo pe site e cam 230 sau ceva de genul. Poate tu te referi la alt model, al meu e ala cu 2 in coada, care are nush ce manusa cu gheata, cap pentru epilarea zonelor sensibile, manusa pt exfoliere si cam atat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai e ala cu 3 care are cap pt ras parca, da` n-are d-asta de epilare pt zone sensibile, si mai e ala cu 5 in coada care-i deja cam diferit.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Salut fetelor , observ ca ultimul post e destul de vechi dar totusi poate mai intrati ...
Am si eu probleme cu foliculita inghinal. Ma epilez cu aparat cu ceara de unica folosinta dupa care dau cu un ulei care indeparteaza ceara ramasa. Am citit tot ce ati scris si am vazut ca ati mentionat si Baneocin ungluent care intamplator il am in casa asa ca azi m-am dat cu el. Cred ca maine va fi prea devreme sa vad ceva rezultate dar sper sa fie bun. Daca cumva ati descoerit alte creme bune va rog sa imi spuneti. This post has been edited by Florina: Aug 31 2009, 10:51 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Florina, Baneocinul ar trebui sa iti fie bun. Dupa epilat, eu ma mai dau uneori cu pudra de talc pentru bebe (si cosmeticiana ma da cu o pudra de talc) dar am citit ca nu ar fi buna pentru zona inghinala (niste studii sustin ca ar putea cauza cancer ovarian (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ). Am vazut la Top Line cateva creme speciale post-epilat, de la DepiLeve cred, o sa imi iau si eu cand ajung acolo.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 4-December 08 Member No.: 5,461 ![]() |
Pentru firele crescute sub piele in cazul meu a avut efect epilarea definitiva. Pe langa faptul ca am scapat de epilatul din fiecare luna si de durerea insuportabila(pentru mine) cauzata de ceara am scapat si de firele ce imi cresteau sub piele.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Epilator facial ati incercat? Merita banii?
|
|
|
![]()
|
|
Eu nu prea cred ca merita...(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu am incercat la moustache cu Braunul meu, un model nou si mult mai bun si nedureros decat cel pe care il aveam eu anterior, are un capat ingust pentru zone sensibile. Nu ma doare, insa inconvenientul este ca firele de par se simt apoi mai aspre decat cand ma fac cu benzi de ceara rece. (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Nu stiu sa iti explic, parca intepa cand pipaiam zona. Eu cred ca asa este cu toate epilatoarele.
Dar daca iti iei, sa ne povestesti si noua! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 4-December 09 Member No.: 7,580 ![]() |
Eu vroiam sa incerc ceva de genul WizzIt sau Tweeze, care smulge doar cate un fir o data. Braun-ul tau e la fel?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:53 AM |
|