![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Nici eu nu am fost multumita de benzi! Cred ca am folosit toate firmele si toate metodele! Inclusiv ceara rece! Rezultatul nu e nici pe departe asemanator cu cel de la salon sau al aparatului!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,017 ![]() |
Hello,am citit cu mare interes solutiile voastre,insa am si eu o problema...in zona inghinala cosuletele sunt de culoare mov deschis,vinetii...dintre unguientul IHTIOL si BANEOCIN...care m-ar putea ajuta cu adevarat?sau daca stiti ceva care sa rezolve genu asta de probl...va rog.v-am pupat.ms
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 4-August 07 Member No.: 1,984 ![]() |
Mai bine mergi la dermatologie sa-ti dea un unguent care usuca si care este corect.Dupa umila mea parere nici unul nu este bun.Citestele prospectul pe net scrii numele unguentului pe Google si vezi ce indicatii are.Bafta.
PS. M-am saturat sa-mi tot schimb pansamentele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 96 Joined: 10-June 07 From: cluj Member No.: 1,774 ![]() |
Nu am folosit veet dar am folosit alte benzi si nu au fost bune de nimic.Vezi ca a aparut pe piata de la firma SESSU (nu stiu daca am scris bine cu doi s ,dar asa se numeste) intr-un recipient de plastic ceara care se incalzeste ca la bail - marie si are si benzi.Este foarte buna exact ca la coafor trebuie sa fii atenta cum iti dozezi fasiile ca sa nu ramai fara ele.Acest produs il gasesti la AUCHAN si costa numai 100.000 lei. ..mm..ce este ''AUCHAN''? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 11 Joined: 4-August 07 Member No.: 1,984 ![]() |
QUOTE ..mm..ce este ''AUCHAN''? Este un hipermarket gen Cora.Toata lumea ii spune OCEAN.El se afla spre poarta PATRU 23 August.Tramvai:15,19,23,40,50 Autobuz:101,311 Titan, Bd.1 Decembrie 1918 nr 33A Bucuresti |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,017 ![]() |
okay...multumesc pt raspuns!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 28-March 08 Member No.: 3,575 ![]() |
mi-am epilat mustata pentru prima oara si mi-au aparut in jurul gurii niste cosuri care mai de care... ba mai mici...ba mai mari si ma si dor...nu stiu cum sa ma scap de ele si sunt disperata... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
va rog da-ti niste sfaturi pentru ca nu stiu ce sa mai fac... |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incerca niste pudra Baneocin, altceva nu stiu ce sa-ti recomand (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da cu ce ti-ai epilat mustata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Incearca si tetraciclina. Nu te impacienta, e vorba despre foliculita si-ti trece in 4-5 zile. La urmatorul epilat, bubitele vor fi din ce in ce mai putine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 11:27 AM |
|