![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
inainte de epilarea mustatei ar fi bine sa te speli cu sapun in zona aceea apoi sa dezinfectezi cu ffff putin spirt, eu dupa aceste procedee nu ma mai irit deloc, iar dupa epilare evita sa mai pui mana ideal ar fi sa te epilezi seara cand nu mai iesi din casa si nu folosesti make up
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Si eu am problema asta cu cosurile de cate ori imi fac mustata. Si e ingrozitor. Ma fac cu ceara de unica folosinta si dau mereu cu baneocin pudra sau unguent, dar tot imi apar cosulete.
O sa incerc cum a zis divi cu dezinfectatul zonei inainte. Nu mi-a dat prin cap pana acum. Sper sa fie bine asa. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Recomand epilatul mustacioarei cu ata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mie in felul asta nu mi-au aparut niciodata bubite sau cosuri sau iritatii. Am doar vreo 10 minute pielea rosie si atat. Trebuie cautat insa pentru ca nu in toate saloanele te poti epila cu ata si oricum, trebuie sa specifici ca asa doresti. Acasa nu cred ca te poti epila asa singura. Nu am incercat..
Sau, pentru cine are timp si rabdare : epilatul prin pensare. Ma faceam asa intr-o vreme si arata impecabil apoi , nici macar nu ma inroseam dar dura cam 15 minute sa ma fac. Durerea era foarte supotabila, comparabila cu pensatul sprancenelor. ( Penseta dezinfectata inainte de fiecare folosire, normal ) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 13-June 08 Member No.: 4,066 ![]() |
Pentru firele de par crescute in piele si infectate foarte bun este unguentul cu Ihtiol. La fel am patit si eu: facusem adevarate rani in zona inghinala, dureau, aratau oribil si o farmacista mi-a vandut pontul: da-te de 2 ori pe zi cu unguent cu Ihtiol (ai grija ca pateaza, asa ca daca e posibil pune o compreusa deasupra sa nu murdaresti) si in 2-3 zile esti ca noua. Dar sa stii ca daca te duci sa te epilezi imediat, or sa iti reapara, fiindca raspund la traumatism, asa ca e bine sa le lasi sa se vindece complet inainte de a pune ceara in zona! off....te rog mult....ajuta-ma si pe mine cu mai multe informatii!!! eu am fost deja la 3 medici dermatologi. nici un tratament n-a dat rezultate! sunt disperata in adevaratul sens al cuvantului. vreau sa traiesc o viata normala!!! am incercat si eu baneociunl dar degeaba..... am renuntat la aparat, si ma fac doar cu ceara la 3-4 saptamani....Ihtiolul asta kiar face minuni???? dak poti sa'mi dai mai multe detalii...poti sa-mi trimiti un mail editat - fara mail . ms mult de tot! si ma bucur pt tine k ai reusit sa scapi de acele bubitze nesuferite!! This post has been edited by Maàt: Jun 13 2008, 02:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
g3od, pot sa iti raspund si aici, nu e nimic secret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe mine m-a ajutat si inca ma ajuta in continuare foarte mult unguentul cu ihtiol. Inainte sa il descopar faceam adevarate rani din cauza firelor crescute in piele. Acum , d ecate ori simt ca da sa iasa un cos dupa epilat dau repede cu ihtiol. In 2-3 zile imi trece. La mine e sfant, nu mai exista sa nu il am in casa si il recomand cu toata increderea. Numai ai grija fiindca pateaza. De aia e bine sa il folosesti seara si, daca e mai grav, si te dai si dimineata acopera-l cu plasture dupa ce ai dat cu unguent si evita lenjeria alba ca o faci praf. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Si ca sa se intinda mai usor, tine flaconul cu unguentul cu ihtyol (se gaseste la plafar, eu de acolo am luat) vreo 10 minute in bain-marie (apa fierbinte). Se aplica mult mai usor si in cantitate mai mica.
Si o mare rugaminte: incearca sa scrii corect romaneste. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 13-June 08 Member No.: 4,066 ![]() |
mititik, problema mea e ca am semnele astea de multa vreme. De vreo 2-3 ani ma lupt cu ele. Adica acum deja nu mai sunt simple cosuri/bubite, au ramas semne urate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Crezi ca ihtiol ajuta?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
g3od , incearca si argila cu apa, o lasi sa actioneze o ora...mie`mi face bine...si eu am ceva semne de la epilat pe picioru` drept doar, de la fire pe sub piele si apoi stoarse...si vad ca se mai duc...si mai incearca aspirina, o pisezi, o amesteci cu un pic de ulei de masline...si se mai duce din iritatia aia...petele alea or trece ele cand...daca te mai si bronzezi, faci peeling, freci cu lamaie zone...bafta!!
|
|
|
![]()
|
|
va multumesc pentru sfaturi :*
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 56 Joined: 9-September 07 From: I will find out in 2 weeks Member No.: 2,192 ![]() |
hmmm...m-ati facut curioasa cu ihtiolul asta. sincer nu mai auzisem de el pana acum (inca un lucru bun ca m-am inscris pe forum (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) o sa merg si eu sa il caut la un plafar, daca ziceti ca se gaseste acolo. mie imi apare cateodata foliculita pe maini. inca nu am apucat sa merg sa ma bronzez ca sa imi treaca. see u!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 06:35 PM |
|