![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Folositi apa termala? Va place?
Am citit pe undeva ca e indicata pentru ten sensibil si pentru fixarea machiajului. Asta cu tenul am inteles-o, sa spunem, dar pentru fixarea machiajului? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-am luat de la Avene. E buna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Daca imi place? Nu! O iubesc! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este senzationala atat pentru tenul sensibil, cat si pentru fixarea machiajului. Pe mine m-a scapat de problemele cu tenul (in asociere cu glyconul).
Si eu tot Avene folosesc. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Imi place mai mult decat Vichy. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Nici eu nu stiu cum e cu fixarea machiajului..Nu incepe sa curga, daca nu e waterproof? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Eu am Uriage. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
am incercat vreo 3 pana acum.. mai am de incercat pe cea de la ivatherm... vichy nu mi-a placut, avene e mai ok dar nu imi face cine stie ce si uriage e mult prea bogata in saruri pt pielea mea...
e fain sa ai un spray de apa vara pt racorire dar ca efect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .. chestia cu fixatul machiajului n-o prea inteleg... cand foloseam fdt double wear dadeam cu apa dupa ce il aplicam si apoi reintindeam ca sa arate natural.. dar orice apa plata, minerala sau termala era la fel de ok de folosit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) am mai folosit apa avene si cand eram iritata pe fata, si la mare pe arsuri dar efectul din nou.. eu nu l gasesc |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu am senzatia ca orice apa minerala naturala e ok. Ca daca ne uitam pe ce contine, cred ca Borsecul sau Poiana Negri sint si mai bune decit alea pe care dam zeci de lei... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu votez tot cu Avene, precum Ala. E tare buna, mi-a vindecat iritatii, cosuri si niste arsuri.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai apa termala mai contine si zinc si calciu, alte minerale, oligoelemente.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
17girl, in ce sens prea bogata in saruri pt pielea ta? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dar pentru calmarea tenului dupa ras? (la barbati, lodjic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
as vrea sa ii iau si prietenului meu, se irita cam rau de fiecare data.. a incercat diferite balsamuri/creme etc.. ma gandesc ca poate poate .. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
eu am tot Uriage, n-am observat sa aiba vreun efect miraculos, dar nici eu n-am un ten cu probleme. o folosesc mai mult ca sa ma racoresc acum, vara
ideea cu prietenul mi-a venit si mie, dar al meu nu sta sa-i dau cu apa termala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) i-am luat spuma de ras de la Avene (ca na, are in ea apa termala), dar nu pare sa-l ajute |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu am avut vichy dar nu s a intamplat nimic miraculos la tenul meu (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
girls voi cu ce apa va spalati pe fata ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:38 AM |
|