![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Pentru mine a-mi parea rau ca am spus un lucru nepotrivit sau a-mi parea rau ca nu am facut nu-stiu-ce este totuna cu a spune ca regret acel lucru. Parerea de rau si regretul nu sunt sinonime dar mi se pare ca au un sens destul de puternic legat. Si nu e vorba ca nu m-a lasat cineva anume sa fac sport de performanta sau sa cant la vioara , ca sa iau exemplul tau kary, ci este vorba despre faptul ca la momentul respectiv nu aveam ochii mintii la fel de larg deschisi precum ii am acum. Iar acum ii am cu siguranta inchisi fata de cum ii voi avea peste inca 10 ani si tot asa. Era un cantec care zicea " i wish i knew what i know now when i was younger" . Despre asta este vorba. Unele lucruri , daca nu le faci la vremea lor, din pacate nu le vei mai putea face niciodata pentru ca nu ar mai avea aceeasi semnificatie , nu s-ar mai regasi in tine. E ca si cum ai incerca sa te joci la 30 de ani v-ati acunselea cu aceeasi fascinatie cu care se joaca un copil de 4 ani. E doar o iluzie ca o poti face. In realitate e imposibil. Si cand realizezi ca timpul a trecut, ca ai fi putut face lucruri dar nu le-ai facut pentru ca nu ai stiut ( asa cum n-am stiut eu sa le arat bunicilor iubirea mea si am fost mai constienta de ea abia cand am mai crescut ) apare si sentimentul de regret.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Laryss_A, astea sunt sentimente puternice care se formeaza in timp si probabil intr-adevar la un moment dat vor aparea regretele... Dar eu acum, ca sa ma refer tot la relatia cu bunicul meu... nu regret ca ne-am certat cu cateva zile inainte sa moara ci regret ca asa stateau lucrurile, ca atunci nici el nu mai rationa corect si eu eram cu dreptatea pe umeri ... In restul alegerilor, in afara de cele in care era vorba de exprimat/suprimat anumite stari stiu ca mintea pe care o aveam atunci a crezut ca e cel mai bine si imi ajunge cat ma judeca restul lumii, nu trebuie sa ma mai judec si eu retrospectiv...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Eu sunt cel mai aspru critic al meu (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) . Suna a cliseu dar sunt foarte critica , in sensul justitiar al cuvantului. Si ca sa-mi permit asta cu altii trebuie sa fiu in primul si primul rand cu mine asa. Regretele cred ca presupun oricum din start o privire retrospectiva. Daca am avea memoria volatila de pe o zi pe alta, evident ca nu am avea ce regreta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ma refeream sa stergi din memorie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , eu ma refeream doar la faptul ca nu vad de ce m-as incarca si cu propriile-mi critici dure (si mie imi place sa ma critic singura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) cand oricum nu vad ce as putea sa mai repar decat, evident, sa nu mai repet greseala! Bineinteles ca tin minte toate prostiile pe care le-am facut, doar ca nu ma mai judec, doar retin "asa nu". Asta sunt eu... dar persoane diferiite, opinii diferite, de aici si interesul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ma gandesc ca daca ma "pedepsesc" suficient de tare , o forta superioara mie imi va acorda iertarea si astfel eu voi avea liniste din nou. Departe de mine gandul sa fiu habotnica dar cred ca oamenii au nevoie sa creada in ceva superior lor, sub o forma sau alta. Cred , spre exemplu intr-un fel , ca ...parandu-mi SINCER rau pentru bunicii mei si spunandu-le in gand ca-i iubesc , gandurile mele ajung undeva. Am vazut candva un film ( prost dar faza asta mi-a ramas in minte ) cu o fetita care nu intelegea ca tatal ei murise si ii scria scrisori si le lega de un balon cu heliu si cand nu mai vedea balonul pe cer credea ca tatal ei il luase si ii citea scrisoarea, acolo in cer. Eu sper macar in puterea gandului (de a indrepta lucrurile un picut ). Baloanele cu heliu nu ma mai pacalesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu vorbesc cu persoane "de acolo", oriunde ar insemna asta, chiar si doar in sufletul/mintea mea (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) .Si vorbesc de pe vremea cand inca ma rugam seara... Deci (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Facultatea pe care am facut-o. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
scumpic (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
e ceva de moment, las' ca e buna fac pe care ai facut=o! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 65 Joined: 3-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,889 ![]() |
Regret fiecare zi care trece fara a zambi macar o data...
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Regret ca, atunci, candva, n-am stiut sa pun o limita...
Regret ca am luat o decizie fortata de imprejurari... Si mai regret ca nu m-am nascut un pic bogata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:39 AM |
|