![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
urasc conopida indiferent cum e preparata, limba cu masline, mancarea de castraveti si urzicile.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Limba si rinichi, iac :- , si porum fiert, imi vine sa :- numai de la miros.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
Nu-mi place limba cu masline (si nici simpla :D) , chimenul (ca si condiment) si mancarurile care au in compozitie fructe (ex.:rata cu portocale, orez cu prune, salate cu maioneza si mere).
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
fosta sefa facea fff des limba cu masline si ne-a adus si noua la serv...apropo la ce nu ne place...e iak :-
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Buna , apropos de posterea catalinei , am mancat o pizza cu cinci feluri de branza printre care si cea cu mucegai , a fost cea mai buna pizza pe care am mancat-o vreodata .
Avea doar vranza pe ea si atat . Si nu as manca niciodata gandaci . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Lariso, orice numai mucegai nu. Chiar daca culturile sunt altfel...nu mananc nici daca crap de foame. :D
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Dar chiar mi-a placut , pe bune :P
Te pupacesc . |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 12-December 05 Member No.: 94 ![]() |
Imi vine sa :- numai de la mirosul de sparanghel...
In rest cred ca n-as manca niciodata gandaci :- ...ma urc pe pereti numai cand ii vad... As incerca baranza cu mucegai :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
Incearc-o pe paine prajita cu unt de-ala frantuzesc, fara apa. Branza. Cu mucegaiu'.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 12-December 05 Member No.: 94 ![]() |
Care branza cu mucegai e mai buna? ...am vazut ca este cu mucegai albastru si verde ???
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 12:37 AM |
|