![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
da ma, sunt caluti de mare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu, sa fiu sincera, as fi putut sa gust sarpe fara probleme dar gandaci si viermi .... bleah. de calutii de mare imi era mila, nu scarba. oricum in zona tarabelor astea mirosea groaznic. si nimeni nu cumpara/manca ceea ce mi-a alimentat paranoia gandindu-ma ca poate doar e o chestie pt turisti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
sylvia, faza tare e ca probabil toate nenorocirile alea din poze sunt conforme! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Nu mancam de mica si nu-mi place nici acum ,mancarea de fasole verde. Nu am mancat niciodata melci si nici nu sunt curioasa sa vad cum sunt. Singurul sos care nu-mi place aici in Italia este pesto.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Eu nu sunt pretentioasa..dar carnea de oaie/miel nu pot manca....
Nu imi place pilaful, orezul in general si nu imi plac produsele "sanatoase" de la tara...de genul: lapte proaspat muls de la vaca, gaina batrana plina de grasime.....efectiv nu imi plac!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 01:03 AM |
|