IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Mincaruri nesuferite sau Ce nu am minca vreodata
MonicutzaB
post Mar 23 2007, 09:26 AM
Post #41

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 176

da ma, sunt caluti de mare. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu, sa fiu sincera, as fi putut sa gust sarpe fara probleme dar gandaci si viermi .... bleah. de calutii de mare imi era mila, nu scarba. oricum in zona tarabelor astea mirosea groaznic. si nimeni nu cumpara/manca ceea ce mi-a alimentat paranoia gandindu-ma ca poate doar e o chestie pt turisti. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

sylvia, faza tare e ca probabil toate nenorocirile alea din poze sunt conforme! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
senada
post Aug 28 2007, 10:02 PM
Post #42

Contaminat
*

Group: Membru
From: italia
Member No.: 2,014

Nu mancam de mica si nu-mi place nici acum ,mancarea de fasole verde. Nu am mancat niciodata melci si nici nu sunt curioasa sa vad cum sunt. Singurul sos care nu-mi place aici in Italia este pesto.

+Quote Post
jolie
post Aug 28 2007, 10:26 PM
Post #43

Incurabil

Group: Obsedat
Member No.: 1,478

Eu nu sunt pretentioasa..dar carnea de oaie/miel nu pot manca....
Nu imi place pilaful, orezul in general si nu imi plac produsele "sanatoase" de la tara...de genul: lapte proaspat muls de la vaca, gaina batrana plina de grasime.....efectiv nu imi plac!!!

+Quote Post

5 Pages V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 01:03 AM