IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Stie cineva ce legume sunt astea?
kalua
post Aug 17 2007, 12:44 AM
Post #1

Musafir

(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_5694.jpg)

Trebuie sa fie o leguma care creste si la turci, si la greci si mai incolo, spre Asia.
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2007, 01:58 AM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

N-am vazut asa ceva la turci dar saptamana viitoare casc ochii bine! SUNT TARE curioasa!!!!!!!

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 02:05 AM
Post #3

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) geolica.
Aratau ca niste vinete minuscule albinoase. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nici eu n-am mai vazut asa ceva si ma uit intotdeauna bine si peste tot cand e vorba de alimente. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nehalita de mine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Aug 17 2007, 02:09 AM
Post #4

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce ciudat arata! Si pretul ala cat inseamna? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 02:14 AM
Post #5

Musafir

Pai sunt lire turcesti vechi, sa ne zica geoo cat face kilu' (noi am platit cu lire cipriote si pe partea turceasca si de-aia n-am habar). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
geoo
post Aug 17 2007, 02:20 AM
Post #6

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

QUOTE(kalua @ Aug 17 2007, 03:14 AM) *
Pai sunt lire turcesti vechi, sa ne zica geoo cat face kilu' (noi am platit cu lire cipriote si pe partea turceasca si de-aia n-am habar). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ei au taiat parca 6 zerouri eu nu am prins perioada cu lire vechi!! Iar o lira face cam 18.000 lei la noi!!! E destul de ciudat sincer 1000. Sa fie oare un milion? Asta inseamna 18.000 lei ... daca ar fi o mie veche de lire ar insemna muuuuuuuuuuult prea putin!

+Quote Post
kalua
post Aug 17 2007, 02:32 AM
Post #7

Musafir

Ai dreptate, geoo, am studiat si eu cazul acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pretul ala-i foarte dubios.
Nici lire cipriote n-are cum sa fie. Il intreb maine pe domnul meu, poate are el vreo idee.

+Quote Post
Cleo
post Aug 17 2007, 03:00 AM
Post #8

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua si de ce crezi tu ca n-ar fi vinete? la cate incrucisari dubioase se fac intre legume ca vazui ardei mov, rosii galbene etc ... vinete albe de ce n-ar fi? Eu am vazut aici si ma minunai si eu, dar de gustat nu le-am gustat

ia gugleaza tu la images "white eggplant" sa vezi acolo revarsare de dimensiuni si forme, sunt si ca alea puse de tine
am vazut si vinete de-un mov muult mai deschis decat normal, tot asa micute.

apropo de vinete o sa va scriu curand o reteta faina de vinete de pus peste iarna, cu gogosri, usturoaie patrunjel alea alea ..e faina. Poate fi folosita si pe post de garnitura la friptura si nici acreala nu trebuie

+Quote Post
asgaard
post Aug 17 2007, 08:19 AM
Post #9

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

si eu stiu ca exista vinete albe, de vazut n-am vazut, dar cred ca astea sunt, ca in afara de culoare au toate caracteristicile vinetelor

+Quote Post
senada
post Aug 17 2007, 08:57 AM
Post #10

Contaminat
*

Group: Membru
From: italia
Member No.: 2,014

Arata ca vinetele albe...le-am vazut pe net de mult din intamplare. Se aseamana foarte mult deci or fi chiar vinete albe.Nici in Italia nu le-am vazut la magazin...pana acum.Acum am cautat si am gasit si o reteta.

This post has been edited by senada: Aug 17 2007, 09:03 AM

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th June 2025 - 12:29 AM