![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
As vrea sa stiu daca e safe depilarea cu crema in zona genitala-anala. Si sa nu-mi spuneti sa ma duc la cosmeticiana, ca nu mai practic demult. Prea multe dezamagiri si mult prea multa durere. Sa nu ma faceti nebuna , dar eu ador cand ma epilez cu ceara (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) plus ca eu sa ma epilez singura mi e lene e mai confortabil sa mucneasca altu , lol .. cu aparatul nu suport durerea , cu crema n am rabdare si lama nu bag .. ceara mi se pare cea mai buna alegere , cum a spus si fanny (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar ce ai cu cabinetele de cosmetica ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si cu ceara ? This post has been edited by afobia: Jan 12 2008, 12:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Poate voia pur si simplu o solutie rapida, avand in vedere ca este cam greu sa gasesti liber in week-end la cosmetica. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
sau poate procedura cu ceara e foarte dureroasa pentru ea |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Poate voia pur si simplu o solutie rapida, avand in vedere ca este cam greu sa gasesti liber in week-end la cosmetica. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) sau poate procedura cu ceara e foarte dureroasa pentru ea deci,eu am auzit de o tipa careia i a fost pusa ceara un singur strat peste tot inghinal! a murit de durere si a fost traumatizata asa ca intradevar , cel mai bine e sa gasesti o supercosmeticiana ... nu stiu , adica eu ma fac de la vreo 15 ani numai cu ceara si din obisnuinta .. chiar pe mine nu mai ma doare .. ah , si saloanele sunt goale , mai ales in perioada asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) saloanele merg f prost pe timp de iarna |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
afobia, nu stiu despre ce salon vorbesti ut, dar eu la cel la care merg de obicei cam cu 3 saptamni inainte trebuie sa sun pentru programare! pe bune! ca sa nu mai zic ca de revelion cand am sunat cu o luna inainte, ehehehe, mi-au spus ca abia in ianuarie mai e liber..
si eu sunt dependenta de cosmeticiana. nu ma apuc singrua decat in cazuri extreme.. si numai pe picioare.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Prin zona titulescu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si faza cu inghinalul ala dureros , a fost la IGIENA (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
si acolo te-a ars, huh? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
mi-am facut programare si eu.. ca tot am vorbit despre asta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Eu folosesc vett, este foarte eficienta si usor de folosit si firul de par devine mai anemic, se rareste si nici nu creste asa de usor...cu lama nu ma mai fac pt ca am avut probleme cu iritatiile si firul crestea aspru...brrrr!
Cit despre epilatul cu ceara...am folosit mult timp pina cind m-am trezit cu niste ganglioni si de atunci la recomandarea medicului folosesc numai crema asta pt zonele sensibile... |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am auzit si eu despre faptul ca ceara cauzeaza ganglioni in zonele sensibile: axila si genitala. Unei prietene de-ale mele i s-a intamplat sa faca noduli in zona axilara de la ceara plus aparat electric de epilat. Medicul ei i-a spus sca sunt destul de dese cazurile... Acum eu nu stiu ce sa cred. Eu deocamdata folosesc lama intrucat cosmeticiana mea e cam greu de prins in ultima perioada si nu ma duc la altcineva deoarece mi-e frica de boli si alte nebunii.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu ma fac numai cu ceara la cosmeticiana si n-am avut niciodata probleme de genul ganglioni sau altceva.De durut doare, dar 5 secunde atunci cind trage, noroc ca se misca repede. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 11-April 08 Member No.: 3,676 ![]() |
Eu folosesc vett, este foarte eficienta si usor de folosit si firul de par devine mai anemic, se rareste si nici nu creste asa de usor...cu lama nu ma mai fac pt ca am avut probleme cu iritatiile si firul crestea aspru...brrrr! Cit despre epilatul cu ceara...am folosit mult timp pina cind m-am trezit cu niste ganglioni si de atunci la recomandarea medicului folosesc numai crema asta pt zonele sensibile... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) crema asta este buna pt zona genitala? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) va rog sfatuiti-ma sunt nesigura in ceea ce priveste chestia asta ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 11:31 AM |
|