![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da merge. in mod clar nu mai e omul care ma exaspera pe mine cu gelozia lui ucigatoare....clar....
deocamdata e bine avem 2 luni juma de cand ne-am impacat. dar am plecta cu ideea ca o sa mearga de data asta. si nu ne-am pus conditii. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai v-o mai fi venit mintea la cap la amandoi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Domle, ma bag si eu ca musca-n lapte...parerea mea: rau e cu rau, dar mai rau e fara rau...si vorba aia, au trait mai mult fericiti (varianta "fericiti pana la adanci batraneti" e vrajeala)...adica nimic nu e alb/ negru, ci in nuante diferite de gri....ce ziceti, le-am gandit adanc?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hihihi...eu nu sunt surprinsa sa stii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Parca simteam asa ca tot cu el ramai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai noroc sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
hai multam sa fie!
nu esti singura care avea presimtiri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
m-am gandit sa va tin la curent (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
mai fetelor...imi este bine. imi este atat de bine ca rad ca proasta pe strada cand ma gandesc la el. pe 1 facem 5 luni de cand ne-am impacat si mi-am dat seama ca el e totul.s-a schimbat...m-am schimbat.(eu intr-o masura mai mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). dar chestia e ca sunt convinsa ca l-am iubit mereu.si tot acum stau si ma gandesc...stiti ultima mea "drama".(cu si anume ady). am analizat situatia la rece. cred ca nu pe el l-am iubit atat de mult! ci partea din el care seamana cu luci.pentru ca avea multe lucruri in comun cu el. si sunt ferm convinsa ca de data asta o sa mearga mai mult decat bine...for ever. si chiar banuiesc ca vrea sa ma ceara de sotie de ziua mea (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) . daaaa....deci....SUNT FERICITA!!! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) ATAT! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
manca-v-ar tata de frumosi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
sa-mi caut rochie de domnisoara de onoare..ai? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
bueyyyyyyy !!!!!!!!! fac credit sau nu pentru nunta voastra ?!?!?!?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:43 PM |
|