![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
la mine si-a revenit si a crapat iar de vreo doo ore...
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
nici mie nu mi-a mers nici yahoo nici meebo de aseara. abia acu vad ca merge.toti au avut probleme. e de la ei, se mai intampla (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
da sa si rezolve problemele ca sunii care sufera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
cred ca ii afecteaza caldura (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la mine merge. stau la taclale... cu mama pe YM (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tampesc. Nu imi merge nici messu nici pe meebo nu ma lasa sa ma loghez. Wtf??
Mai aveti careva probleme? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Eu am, cu ym
Mi se tot conecteaza si deconecteaza in flux continuu, in timp ce MSN nu are nici o problema (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
da, e clara treaba, mai multa lume are probleme. sa ii ia naiba de yahoo cu serviciile lor de cacao. Dar ce sa fac daca tot poporu are id de yahoo si nu de msn sau skype?
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si la mine sunt probleme...nu stiu ce naiba are!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Anjel, stii ca poti adauga adduri de ym si de msn atat in ym cat si in msn? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Desi daca probleme sunt de la yahoo si nu de la client cred ca nu are nici o importanta. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pica din 5 in 5 minute.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:53 AM |
|