![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Clar AMANDOUA :P :P
Daca e sa luam orice domeniu , pentru a ajunge sa ai experienta trebuie sa ai automat si cantitate si calitate . Asa ca inainte :hainoroc: :hainoroc: :pupaceala: :pupaceala: :pupaceala: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca se cistiga experienta din cantitate adunind calitate, pe care trebuie sa o impartasesti mai departe!!!!!! :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
super tare.
O noua teorie marca invisible: Experienta nu se acumuleaza, experienta se castiga si se transmite mai departe :D :hainoroc: Mistaco |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE Din pacate, societatea in care traim le vede pe fete cu experienta ca fiind ###### :( ce ma enerveaza chestia asta! >:( Pt mine a fi o ###### inseamna a o persoana care primeste bani pt serviciile sexuale oferite. Femeile ar trebui sa fie numite ###### doar pt ceea ce fac: adica fac sex pt bani. Contra cost. Atat. Din pacate, la ora actuala, termenul este folosit de multe ori si pt a taxa o atitudine, un comportament, un anumit limbaj. (daca vorbeste urat, vorbeste ca o ######; daca are gesturi extreme, se poarta ca o ######; daca a avut mai multi parteneri, este ######, etc.) Dar baieti, sa nu uitam: cuvantul ###### are aplicatii ptr ambele sexe! De cate ori n-am auzit spunandu-se unui barbat ca este o ######? Iar aici a te purta ca o ###### inseamna a fi necinstit. A avea 2 fete. A nu-ti tine promisiunile. A insela cu sange rece...termenul de ###### sanctionand, de fapt, o deficienta morala! |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE super tare. O noua teorie marca invisible: Experienta nu se acumuleaza, experienta se castiga si se transmite mai departe :D :hainoroc: Mistaco SUBSCRIU :P :aplauze: :aplauze: |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Ella in societatea asta, destul de "######" fiecare sex are problema lui, referitor la cantitate, eu spun ca femeile au o singura problema, <curajul>, in rest toate sunt la fel,iar la barbati<virilitatea> si toti suntem la fel, adica toti vrem sa o facem si cu alticineva,dar daca nu acelea sunt problemele de mai inainte atunci este treaba cu p.....a!!!!!! :- :hainoroc:
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt experienta este de nevoie de cantitate mai intai, ca sa ai de unde discerne calitatea.
ca om ce considera ca si-a ratat cariera (ce mai pole dancer iesa din mine...) consider ca la cei 12 sex partners care mi-aiu trecut prin mana, pot vorbi relativ in cunostinta de cauza de calitate; si impart calitatea aici in doua; 1.calitate pur carnala 2.calitate metafizica (fain termen, nu?) ciudat ca nu le-am experimentat pe ambele in acelasi timp, cu acelasi partener. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca la-ai experimentat dar nu ti-ai dat seama, ca doar "matale ai facut fizic" !!!
|
|
|
VisNetic |
![]()
|
Musafir ![]() |
nope; calitatea pur fizica- daca vrei am avut-o de cele mai multe ori langa cineva pt care n-am simtit -o pe aia de-o numes eu metafizica si invers :(
in alte cuvinte m-am simtit cel mai bine langa oameni pt care nu simteam mare lucru si la fel m-am simtit ... banal langa oamenii de la care asteptam.. woahhh stars si alte paralelisme.. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE Draga Ella in societatea asta, destul de "######" fiecare sex are problema lui, referitor la cantitate, eu spun ca femeile au o singura problema, <curajul> Mistaco nu te supara, dar ma omori cu chestia asta! e al doilea topic pe care scrii ca femeile sunt lipsite de curaj! chiar asa sa fie? eu spun ca nu! nu tuturor femeilor le lipseste curajul! (vezi ce-am scris la topicul "evaziune parteneriala si ai sa intelegi! ;) si imi asum si eventualele comentarii negative, care pot apare tocmai din faptul ca am curajul de a spune ce gandesc) :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 05:53 PM |
|