![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Am fost ieri la dermatolog intr-o incercare disperata de a mai face ordine in cireada mea de elefanti care in ultimele luni a fost destul de nasoala.
Medicul se zvoneste ca e cel mai bun din Timisoara si intr-adevar parea ok doar ca la sacul de informatii cu care eram eu inarmata in urma discutiilor cu voi a parut destul de dezorientat. Cred ca fiecare ne-am stabilit deja produse preferate.Am invatat sa ne cunoastem reactiile pielii in functie de diversele creme pe care le-am incercat.Eu am senzatia ca noi nu mai prea avem ce cauta pe la medici dermatologi pentru problema noastra.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar ma gandeam ca in ultimii doi ani de cand am inceput sa povestesc cu voi tot felul de chestiute am invatat o gramada.Iar Angelito a noastra este un adevarat inger vis-a-vis de problema asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar nu stiu de unde atata rabdare pentru problema fiecareia dintre noi. Dar sa va pove despre medic.L-am zapacit cu intrebari.Doar de dermoabraziune am uitat sa intreb.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am intrebat de autovaccin si mi-a spus c anu are nici un efect. Peelingul chimic nu se face in perioada 15 mai -15 iunie din cauza soarelui. Povestea ca in noiembrie e o explozie de paciente cu acnee in urma expunerii la soare din perioada vacantei. Ca produse el e fan Isotrexin (pe care eu nu l-am icnercat) si care mi-a spus ca totusi in perioada verii e prea puternic. Mi-a spus ca schema de tratament pe care o folosesc e buna (demachiat cu Bioten-merci angedust pentru recomandarea produsului,demachiar cu Sebium de la Bioderma,aplicat ca si crema de seara Diacnealul de la Avene) mi-a mai recomandat in schimb gelul Keracnyl de la Ducray pe care mi l-am cumparat ieri si sunt curioas acum osa fie.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aaaa si stressul cica e un factor nasol in cazul producerii de sebum. Eu va pup.De azi mi-am propus sa nu mai tricotez pe fata mea ca la mine asta e adevarata problema de fapt.Si vorba lui elle: "taierea degetelor" sau lipre cu banda adeziva.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:22 AM |
|