![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 ![]() |
Merci pt raspuns.Nu ma asteptam la vre-o minune dar vreau sa-mi iau un epilator si nu stiam ce sa aleg.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Eu am inteles ca in afara de faptul ca iti ingheata mana pe el, nu face mai mult decat oricare alt epilator! Durerea e aceeasi!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ca mi-ati spus, ca ma batea gindul sa imi iau unul cind nu va mai fi brown-ul in stare sa iti faca treaba, desi ma gindeam la faptul ca la temperaturi joase porii se inchid si smulgerea este mai anevoioasa... lucru care nu s (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) e "pupa" cu atenuarea durerii datorate de incetinirea transmiterii senzatiei de durere la frig...
Plus ca eu fiind blonda, firele sint mult mai subtiri si se rup foarte usor... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/estifftopic.gif) Dana, nu am uitat, o sa primesti ceva in seara aceasta- mai tirziu. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana, de care Silk-epil ai? Mi-am cumparat si eu unul cum aparusera pe piata (sa tot fie vreo 15 ani de-atunci), dar n-apucam sa fac decat o portiune de picior o data si-mi mai si rupea firele din cand in cand. Asa ca l-am facut rapid cadou. Dar ma gandesc ca-ntre timp au mai aparut n-spe modele, poate unul o fi bun de ceva. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) of, m-am facut azi cu braun silk epil si mi-au ramas la bubite si semne... raman la ceara caldda, rece , trasa in benzi... macar termin mai repede
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 22 Joined: 21-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,073 ![]() |
Personal nu l-am folosit, dar am auzit/citit ca e o mare porcarie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu am auzit pareri f bune despre Philips Satinelle Ice (6492, cel roz), si chiar am de gand sa mi-l cumpar. Daca e cineva care chiar il are si il foloseste, va rog mult, spuneti-mi o parere!! Nu din auzite, pls. Ms! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 489 Joined: 8-December 05 Member No.: 17 ![]() |
Eu am Braun Silk Epil 5180 de vreo 3 luni, sunt multumita de el are si un gel care se baga la congelator 2 ore si apoi se pune pe piele...nu l-am folosit niciodata, doua viteze, un cap cu atenuator de durere, mai are un dispozitiv pentru indreptarea firelor catre epilator. Cand l-am cumparat era la promotie cu un aparat mic de tuns pentru zone sensibile (separat costa 800.000lei).
Anterior am avut un philips satinelle (7ani), bun si el, dar imi rupea firele de par. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 9 Joined: 21-June 07 Member No.: 1,844 ![]() |
buna fetelor.e primul meu post.sper sa ma primiti si pe mine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
eu am braun silk-epil insa nu sunt deloc multumita de el. rupe firele de par si cresc dupa vreo 3 zile.nu imi place deloc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) pe elady, Ariadna. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Cred ca depinde si de firul de par: de exemplu la axile, unde firul e mai gros la mine (recunosc ca am folosit si lama si de-acolo mi se trage!), silk epilul nu-mi da rateuri, dar pe picioare, unde firul e mult mai subtire, uneori le rupe. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 216 Joined: 19-March 07 From: Timisoara Member No.: 1,366 ![]() |
Si eu am prietene care folosesc aparate de epilat si se mai plang de ele, mie ceara mi se pare o solutie mult mai buna pentru cine nu dezvolta alergii la asa ceva. Singurul loc in care nu folosesc ceara, ci pur si simplu ma *pensez* este axila. Yep, am atata rabdare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (Uneori si pe gambe, de obicei tuleiele care apar le decapitez din fasa.)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 05:58 AM |
|