IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilatoare, Epilatoare folosite: pro si contra
girl22
post Jun 28 2006, 12:17 PM
Post #11

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 200

Merci pt raspuns.Nu ma asteptam la vre-o minune dar vreau sa-mi iau un epilator si nu stiam ce sa aleg.
Go to the top of the page

+Quote Post
mititik
post Jun 28 2006, 06:45 PM
Post #12

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu am inteles ca in afara de faptul ca iti ingheata mana pe el, nu face mai mult decat oricare alt epilator! Durerea e aceeasi!

+Quote Post
Diana.
post Jun 28 2006, 07:11 PM
Post #13

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bine ca mi-ati spus, ca ma batea gindul sa imi iau unul cind nu va mai fi brown-ul in stare sa iti faca treaba, desi ma gindeam la faptul ca la temperaturi joase porii se inchid si smulgerea este mai anevoioasa... lucru care nu s (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) e "pupa" cu atenuarea durerii datorate de incetinirea transmiterii senzatiei de durere la frig...
Plus ca eu fiind blonda, firele sint mult mai subtiri si se rup foarte usor...

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/estifftopic.gif)
Dana, nu am uitat, o sa primesti ceva in seara aceasta- mai tirziu.

+Quote Post
kalua
post Jul 2 2006, 06:16 PM
Post #14

Musafir

Diana, de care Silk-epil ai? Mi-am cumparat si eu unul cum aparusera pe piata (sa tot fie vreo 15 ani de-atunci), dar n-apucam sa fac decat o portiune de picior o data si-mi mai si rupea firele din cand in cand. Asa ca l-am facut rapid cadou. Dar ma gandesc ca-ntre timp au mai aparut n-spe modele, poate unul o fi bun de ceva. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
17girl
post Jul 2 2006, 06:42 PM
Post #15

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 185

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) of, m-am facut azi cu braun silk epil si mi-au ramas la bubite si semne... raman la ceara caldda, rece , trasa in benzi... macar termin mai repede

+Quote Post
In_grid
post May 27 2007, 04:39 AM
Post #16

Contaminat
*

Group: Membru
From: Bucuresti
Member No.: 1,073

QUOTE(ala80 @ Jun 28 2006, 08:56 AM) *
Personal nu l-am folosit, dar am auzit/citit ca e o mare porcarie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu am auzit pareri f bune despre Philips Satinelle Ice (6492, cel roz), si chiar am de gand sa mi-l cumpar.
Daca e cineva care chiar il are si il foloseste, va rog mult, spuneti-mi o parere!! Nu din auzite, pls.
Ms! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
elly
post May 29 2007, 09:47 AM
Post #17

Obsedat

Group: Dependent
Member No.: 17

Eu am Braun Silk Epil 5180 de vreo 3 luni, sunt multumita de el are si un gel care se baga la congelator 2 ore si apoi se pune pe piele...nu l-am folosit niciodata, doua viteze, un cap cu atenuator de durere, mai are un dispozitiv pentru indreptarea firelor catre epilator. Cand l-am cumparat era la promotie cu un aparat mic de tuns pentru zone sensibile (separat costa 800.000lei).
Anterior am avut un philips satinelle (7ani), bun si el, dar imi rupea firele de par.

+Quote Post
ariadna
post Jun 23 2007, 12:25 AM
Post #18

Contaminat
*

Member No.: 1,844

buna fetelor.e primul meu post.sper sa ma primiti si pe mine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

eu am braun silk-epil insa nu sunt deloc multumita de el. rupe firele de par si cresc dupa vreo 3 zile.nu imi place deloc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 23 2007, 09:46 AM
Post #19

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) pe elady, Ariadna. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Cred ca depinde si de firul de par: de exemplu la axile, unde firul e mai gros la mine (recunosc ca am folosit si lama si de-acolo mi se trage!), silk epilul nu-mi da rateuri, dar pe picioare, unde firul e mult mai subtire, uneori le rupe.

+Quote Post
midnight
post Jun 23 2007, 10:20 AM
Post #20

Dependent

From: Timisoara
Member No.: 1,366

Si eu am prietene care folosesc aparate de epilat si se mai plang de ele, mie ceara mi se pare o solutie mult mai buna pentru cine nu dezvolta alergii la asa ceva. Singurul loc in care nu folosesc ceara, ci pur si simplu ma *pensez* este axila. Yep, am atata rabdare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (Uneori si pe gambe, de obicei tuleiele care apar le decapitez din fasa.)

+Quote Post

7 Pages V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th July 2025 - 05:58 AM