IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Epilatoare, Epilatoare folosite: pro si contra
Master of Norule...
post Nov 13 2007, 08:51 AM
Post #31

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu am un epilator Braun dar nu-mi place ca doare tare cand ma epilez, urasc chestia asta. Poate o sa-mi iau unul cu atenuator dar intai sa-l incerc sa vad ce si cum.
Acum axial si inghinal mi-a zis o prietena de-a mea asistenta ca ii spusese un doctor din spitalul unde lucra, ca nu e bine sa te epilezi prea des in zonele respective, mai bine dai cu lama pt. ca stimulezi ganglionii din zona. Sa traiasca lama in zonele sensibile ca cu epilatorul nu m-as face.Mai ajung si la cosmetica si ma fac cu ceara, da' tot nu-mi place.
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Feb 2 2008, 02:16 PM
Post #32

Musafir

Mi-am busit philipsul, in sensul ca l-am prins in prosop si s-o dus, saracu', la numai 7 anisori. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Motorul e bun, numai pensetele se impotmolesc in niste fire si se blocheaza, nu mai face fata. Nu stiu ce sa-mi achizitionez. As vrea tot philips ca a fost bun asta, e cel mai simplu, nu situ dca sa investesc intr-unul mai sofisticat. Mai stiti ceva?

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 2 2008, 06:05 PM
Post #33

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

walpu si eu-s in aceeasi dilema...am un Braun antic ...nu mi-a placut de la inceput...pana la urma am tot mers la salon insa m-am saturat sa dau 16lei pe un epilat scurt...dar mi se pare mie ca ma ajuta sa nu mai imi iasa asa multe firicele pe sub piele...as dori sa ma cadorisesc cu un epilator bun,care sa scoata tot ce-i iese in cale,oricat de mici ar fi firele.
Cine are informatii despre un astfel de epilator-minune ...sa ni le zica si noua...multumim (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Feb 3 2008, 01:34 AM
Post #34

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si eu am un Braun secular.....Dar si acum functioneaza foarte bine, dupa secole de folosire asidua. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Feb 6 2008, 08:41 PM
Post #35

Incurabil

From: SB
Member No.: 1,062

Si al meu "functioneste" da` l-as upgrade-a cu altu` nou:)) si care sa diminueze durerea si care sa smulga tot ce-i iese in cale,si eventual sa faca si exfoliere sa nu`mi mai iasa fire pe sub piele... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) o sa merg sa testez piata

+Quote Post
Meg
post Feb 6 2008, 09:58 PM
Post #36

Membru de Onoare

From: Here and There
Member No.: 70

braun am si eu.. insa il folosesc rarut. sunt dependenta de epilat la salon, ceara.. alea alea.
fleur, veet-ul mi se pare groaznica.. cel putin la mine nu-si face treaba.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
geia
post May 24 2008, 01:15 PM
Post #37

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,936

fetelor , eu sunt noua pe aici , si as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema sau mai bine zis dilema:) ma bate gandul sa-mi iau un epilator cu laser de la rio elform sistem si nu stiu ce sa fac ...nu stiu daca e bun sau nu...nu as vrea sa dau banii pe degeaba. am dat de o discutie in legatura cu asta , mai are cineva vreo parere? ms

+Quote Post
splendora
post May 25 2008, 07:33 AM
Post #38

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

QUOTE(LazyDai5y @ Jun 26 2007, 02:02 PM) *
Off topic: Crede-ma k am incercat shi gomaj shi toate... nu "mere"... dar la mine nu au fost numai firele crescute pe sub piele dar se shi imflamau cateva... Shi nici nu le lasam in pace, ba le scoteam cu acul ba le tot "zgandaream" shi s-au facut adevarate bubitze..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Exact asa e si la mine, cu tot cu gomaj si creme si fara zgandareala. Creste sub piele si nici nu ia ca lumea. Eu am Philips, Slk Epil sau ceva de genu. Am inceput sa ma fac cu benzi de ceara rece de la Veet, imi plac, dar sunt prea mici, imi place mai mult la salon dar vesnica problema este ca tre sa stai sa-ti creasca.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 25 2008, 03:18 PM
Post #39

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pentru inghinal e bun vreunul? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mie imi place sa ma fac cu epilatorul (eu, masochista), dar pt inghinal tot la salon ajung.

+Quote Post
splendora
post May 25 2008, 05:20 PM
Post #40

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Daca exista persoana care se face inghinal cu epilatorul, vreau sa o cunosc si sa-i cer autograf (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . Chiar si pe dunga chilotului e complicat, dar mai mult...brrr

+Quote Post

7 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 04:35 AM