![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Eu il foloseam inghinal destul de adanc, nu doar pe linia chilotului... Dar nu puteam total... (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Acum nu mai am voie cu epilatorul prin zona, doar lama (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Auch, eu am reusit performanta anul trecut! Nu stiu unde am gasit atata "rezistenta", dar mi-a iesit treaba asta de doua ori.
Recunosc insa ca-mi place mai mult sa injur cosmeticiana decat pe mine insami si nu mai recurg in prezent la metode atat de dure. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu cu epilatorul de tot de cateva ori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
semnez si eu condica masochistelor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu m-am epilat de multe ori inghinal total cu aparatul. Asta mai demult. Nush cum am putut sa rezist, ca acum nu m-as mai face!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si eu. M-am obisnuit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si eu am cateva prietene care fac asta in mod frecvent..complet cu epilatorul. O sa le spun ca au devenit dive si ca trb sa dea autografe.
Ma gandeam ca totusi la cate epilatoare au aparut, cu tot felul de accesorii si tehnologii, trebuie sa existe unul mai performant, special conceput si pt zone sensibile, nu doar cu marketingul aferent de el.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am vazut unul de la Braun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O sa ma uit in Carrefour dupa el si revincu pretul... Si pe mine ma tenteaza unul desi mi-am luat ceara de unica folosinta si treditionala.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Dap, am incercat si eu odata sau de doua ori, m-a durut ingrozitor si m-am trezit a doua zi si cu bubite si iritatii asa ca an renunat, ma duc la salon, de durut doare si acolo dar macar termina cosmeticiana mai repede decat as termina eu, si in plus pot sa ma tin cu doua maini de marginea mesei/patului de epilat:P Strang din dinti si rezist. Ma duc odata pe luna.
Am si eu un aparat Braun, il folosesc axilar, acolo nu-mi cresc firele sub piele niciodata, ma mai epilez si pe picior dar nici nu rezista asa de mult, si imi cresc si firisoare sub piele. Sprancene, mustata (am foarte putin), ma pensez si nu ma irit deloc. Va spun sincer am incercat cu pensa si pe linia chilotului de cateva ori, e adevarat a iesit impecabil, fara bubita, si a rezistat tot impecal 3 saptamani, la performanta asta n-am ajuns nici cu ceara...Dar cine are rabdare?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, aveti epilator Braun de-ala nou ce are inclus cap de tip "dry shaver" sau ceva de genul acesta? Cum e? Cum se foloseste?? Arata ca o sita si mie mi se pare dubios ca nu inteleg daca rade sau tunde. Am vazut la pretul de 360 de lei cu 3 sau 4 capete: epilat normal, mustata, shaverul acela si inca ceva.
Astept si eu o parere pentru ca intentionez sa-mi cumpar. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:38 AM |
|