![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La numarul de piscatoare m-am uitat si eu. Si, ghici! Toate au 40 de bucati... La descrierea generala toate par identice. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Luat azi (comandat o sa ma duc spre dupa masa sa il ridic: Epilator Braun SE 5570, 296,90 lei.
Sistem de epilare Xpert-epil cu 40 pensete, 2 viteze, Sistem SmartLight, Cap de ras cu atasament OptiTrim, Cap de epilare ingust, Cap de precizie, Etui de calatorie, Perie de curatare Trepte de viteza: 2 Accesorii: cap de epilare ingust cap de precizie perie de curatat Sistem de epilare: Tehnologie Xpert-epil cu 40 de pensete Etui de calatorie: Da Altele: sistem Smart Light (lumineaza puternic cele mai fine fire de par) Dispozitiv OptiTrim (pentru scurtarea firelor de par) (IMG:http://gimg.dt00.net/goods/785/78591/109203big.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Seamana cu al meu, doar ca eu am dat pe el 350 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu stiu ce are in plus...daca are ceva. Mie imi place capatul care face si un fel de masaj, chiar lasa pielea mult mai fina decat in mod normal, eu avand pielea foarte sensibila. |
|
|
![]()
|
|
L-am folosit. A niabii tehnologie, cit o evoluat de cind il am eu pe vechiul Braun... Cu asta nici nu am simtit ca ma epilez. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Trebuie sa-mi iau si eu unul. Neaparat!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ma bucur ca iti place! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:48 PM |
|