![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Invitatiile si solicitarile din celelalte "Masti" ramin valabile, dar m-am gindit sa nu ne bag pe toate intr-o oala comuna, din care poa' sa iasa o supa tulbure. Asa ca am impartit, in mod egal, sa nu ma credeti o mama rea.
In plus, diferentele sunt mari si temele de interes sunt foarte osebite - Delphina stie... :estiok: Poftiti de va spuneti ce-aveti. :) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
Miere+ cateva picaturi ulei de masline + 1 capsula de vitamina a + 1 capsula de vitamina e.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Vitamina A nu, Scufito, in nici un caz!!! :o :o
Toate celelalte sunt minunate, dar scoate vitamina A din compozitia mastii, stim bine ce efecte devastatoare are asupra pielii daca e aplicata asa, direct din sticluta, sau din fiola. Cu atit mai mult cind e vorba de tenuri uscate/normale. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
1. Un galbenus de ou + o lingurita de miere
2. O lingurita de miere + cateva picaturi de lamaie 3. O lingurita de lapte + o lingurita de miere 4. 2-3 lingurite de suc de castravete + o lingurita de argila Acestea sunt mastile pe care eu le folosesc cu succes. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 10-December 05 Member No.: 79 ![]() |
Ei na! Pe bune?
Habar n-am avut, bine ca m-am lansat asa am aflat si eu. Multzam. |
|
|
![]()
|
|
Da, Scufito, asa e. Vitamina A e foarte iritanta pentru piele.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
vitamina E e ok aplicata direct pe piele?
|
|
|
![]()
|
|
In principiu, da :)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O masca deosebit de buna si hranitoare, indeosebi pentru tenul deshidratat, obosit sau uscat: drojdie proaspata cu miere si cateva picaturi de vit C si de ulei de catina. Se inlatura cu ceai, preferatul meu: salvie+albastrele. Plus comprese pe ochi cu ceai de albastrele, astea fac minuni pentru ochii rosii, obositi, umflati. Enjoy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, de unde iei tu drojdie? Am inteles ca trebuie drojdie de bere, iar ce se gaseste prin magazinele alimentare este drojdie de panificatie.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si ce intelegi exact prin comprese? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 10:15 PM |
|